Konkurrence: Vind en smuk ring fra Frk Lisberg

Første gang jeg stiftede bekendtskab med Frk Lisberg var til Truttens barnedåb, hvor jeg på Trendsales faldt over noget fantastisk fint hårpynt, som jeg forelskede mig noget så grusomt i. Det blev købt og ankom i den fineste indpakning – sådan noget elsker jeg, når jeg handler online.

Sidenhen har Frk. Lisberg udvidet butikken og designer nu de smukkeste smykker – du kan se dem inde på hendes hjemmeside.

Jeg har fået lov at udlodde en ring til en heldig læser her på bloggen. Den har feminine svungne former i sterlingsølv forgyldt med 14 karat guld og besat med indfattede Zirkoner og har en værdi af 1099.-

For at deltage i konkurrencen skal du blot gå ind på Bloggens Facebookside og tagge dig på det billede af ringen, som jeg lægger ind – konkurrencen slutter søndag d. 14. august 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *