Gæsteblogger nr. 4: Manja Lytz

I dag er det smukke Manja, som blogger fra Frankrig på bloggen Manja Lytz, som har sagt ja til at lave et gæsteblogindlæg. Manja er mor til den smukkeste lille pige på 9 måneder, hun bor på en fransk vingård, skal giftes næste år – og så er hun inkarneret fan af Sonia Rykiel. Manja blogger om mode, livet i Frankrig, sin smukke datter og alverdens andre hyggelige ting – man føler sig helt hjemme hos hende, og jeg elsker hendes fine blogunivers.

Da Lisbeth spurgte, om jeg havde lyst til at lave et gæsteindlæg på hendes blog om et emne, der interesserer mig, var det ikke så svært at vælge.

Som den inkarnerede Sonia Rykiel-fanatiker jeg er, var det naturligvis hende valget faldt på! Hendes voksentøj behøver vist ingen nærmere introduktion, men hun laver altså også det fineste baby- og børnetøj til både drenge og piger (men mest til piger) fra 0-18 måneder og fra 2-16 år. Hendes AW11-kollektion er lige kommet på gaden, og jeg har udvalgt mine favoritter til jer her, så I kan se, hvad jeg mener 😉

I må i øvrigt undskylde, at drengene bliver forbigået i denne omgang, men når man selv har en lille datter på 9 måneder, er det nu engang pigetøjet, man først falder for. Jeg håber, at Trutten (og jeres egne trutter derhjemme) vil bære over med mig 😉

Rykiel Enfant bliver blandt andet solgt på Sonia Rykiels egen webshop, men kollektionen er ikke online endnu, så jeg har desværre ikke priser på det hele. Til gengæld har jeg linket til Melijoe.com, hvor jeg har fundet en del af tøjet (og som sender til Danmark). I kan også finde et udvalg på Childrensalon.com – og ellers er det om at holde øje med webshoppen!

Billede 1

Smuk, smuk cardigan som jeg også gerne selv ville eje (måske man kunne klemme sig ned i en str. 16 år?) // Fine pompon-kjoler og stribede gummistøvler til 95€ (ca. 700 kr.) // Lækker uldcardigan til 290€ (ca. 2160 kr). Cardiganen fås også i en nuttet (og dyr) babyversion lige her.

Billede 2

Lækker striksweater (meget à la Sonia by Sonia Rykiel fra sidste år) til 215€ (ca. 1600 kr.) sat sammen med fin fløjlsnederdel // Stribet hjertekjole til 115€ (ca. 850 kr.) // Stribet cardigan og fin t-shirt (som jeg desværre ikke har fundet på nogen webshops endnu).

Som I kan se, er Rykiel Enfant ikke ligefrem det billigste børnetøj i verden, men så er det jo godt, der er noget, der hedder udsalg (hvilket er den løsning, jeg oftest selv benytter mig af ). Og hvis I kommer til Paris, kan jeg varmt anbefale et smut forbi Sonia Rykiels to outlets på rue d’Alésia i det 14. arrondissement (metrostop Alésia), hvor alt børne- og voksentøj fra året før sælges til meget fordelagtige priser!

Source: Sonia Rykiel

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *