Den smukkeste og lækreste dåbskage

Til en barnedåb hører sig også en flot og velsmagende dåbskage (eller er det mon kun i Jylland, man gør den slags?) – og da Trutten i sin tid skulle døbes, fik jeg en sød og dygtig pige fra Amager til at stå for dåbskagen – og den var en kæmpe succes.

Derfor tog jeg naturligvis også kontakt til hende denne gang – og fik hende til at lave kagen, så den passede til bordkort, servietter og tallerkener – og hun ramte det simpelthen bare SÅ fint! Det fremgår vist ikke så tydeligt af billederne, men den var duppet med guldpulver, og så snoede grenene sig hen over kagen overstrøet med de fineste kirsebærblomster.

Selve kagen var lavet af rabarbermousse, lys chokolademousse samt mørke bunde som mest af alt mindede om en god svampet brownie – intet mindre end en helt fantastisk kombination!

Der var så meget af kagen tilbage, at der nu er puttet et kæmpe stykke i fryseren, som kan blive spist til Fidusens 1 års fødselsdag – i bedste bryllupskagestil 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *