Misundelse er en grim ting…

Men når man får en invitation til London med alt betalt – som inkluderer flyrejsen, ophold på et 5-stjernet hotel, middag på en fin restaurant, goodiebag fra Yves Saint Laurent, 200£ shopping spree samt hygge med andre europæiske modebloggere – og man er nødt til at takke nej, fordi hele arrangementet desværre ikke er særligt babyvenligt – så bliver man altså en anelse misundelig, når detaljer og billeder fra arrangementet begynder at dukke op rundt omkring i det europæiske blogland…

Det var det engelske stormagasin – John Lewis, der stod bag invitationen, fordi de gerne ville præsentere deres kommende kollektion, som for første gang også sendes internationalt. De har indgået samarbejder med forskellige designere, hvor jeg især er faldet for smykkerne fra Fiona Paxton, som du kan se på det sidste billede.

Til gengæld, så fik jeg et par intensive dage med hende her i stedet – og det er bestemt heller ikke nogen dårlig byttehandel 😉

Billedkilde: BelleOnEarth Come Over To The Dark Side We Have Candy Bees and Ballons

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Nårh, jeg er vild med det nederste billede – hvor er I søde 🙂 Så kan London være London (selv om jeg nu godt kan forstå, det kriblede for at komme af sted!).

  • Tak skal du have – det er allerede lidt tid siden, det blev taget – så hun er slet ikke så lillebitte babykrøllet længere – ih hvor går det altså stærkt lige nu!

 • Ej men det kan jeg da godt forstå du er en lille bitte smule misundelig over 😛 Tror jeg også at jeg ville være 😀 Men hende du har der ved dig, opvejer det da 100% 😀

  • Helt sikkert og helt uden sammenligning! – men åh hvor ville det være skønt med sådan en tur, med en dejlig stor hotelseng helt for sig selv, lækker mad, shopping for andres penge – aaah 😀

 • Hvor er I søde – tak!
  Jeg nyder det også i fulde drag – men nogle gange vil man jo gerne både i pose og sæk 😀

 • Lad London være London – den ligger der jo også næste år og næste år og……. men hende der guldklumpen bliver jo alt for hurtigt stor. Af alle billederne er det også kun det nederste, jeg er misundelig på. Min den yngste bliver 23 i år! 🙂

  • Du har fuldstændig ret – og ja, det hele går så stærkt lige nu.
   Har du så været så heldig at få børnebørn endnu?

   • Ingen børnebørn i sigte – Søn på 25 er ungkarl og har ingen planer lige pt – og ingen kæreste 🙂 – og datter på 23 er ved at komme sig langsomt oven på et psykisk nedbrud og depression og har ingen, absolut ingen planer om hverken at skulle have kæreste eller børn lige foreløbig – og så er hun mest til piger 🙂

    • Nej så har det nok lidt lange udsigter. Jeg er en efternøler i en søskendeflok på 4 – og indtil jeg fik børn, havde min mor kun to børnebørn – hun mente ellers, hun havde fortjent lidt flere, når hun havde sat 4 børn i verden 😀
     Det har jeg så heldigvis rådet lidt bod på nu 😉

 • Ak ja. Misundelsen kan ramme i små glimt, kender det al for godt:-) Men så er det jo at man kigger på sit lille vidunder og så er der jo ingen tvivl om hvad der er mest cool og misundelsesværdigt;-) Hold nu op en nuser lille mus. Hvor er i bare søde!!

  • Netop – man vil jo så gerne kunne det hele på én gang. Heldigvis ved jeg jo fra Trutten, at det bare er et spørgsmål om tid, før man får det meste af sin frihed tilbage – og nu er han allerede så stor, at han tager alene på ferie hos sin Farmor og Farfar – og løber væk, når jeg prøver at stjæle et kys…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *