Sol, shopping og biotur

Lige for tiden er min lillebitte Trut på ferie hos sin Farmor og Farfar – jeg forstår slet ikke, at han allerede er så stor, at han tager på ferie uden sin Mor – og så har han oven i købet kun spurgt efter os to gange… Godt jeg har en lille baby herhjemme, jeg kan kysse, når savner bliver alt for stort – og som et plus, så har hun endnu ikke lært at råbe “ikke flere kys nu Mor – STOP!” – som Trutten ellers er begyndt på (mini-teen!).

Da min kæreste havde fri fra arbejde i går tog ham og jeg og Fidusen en tur ind for at shoppe en smule og nyde det fantastiske solskinsvejr. Vi spiste en god gang thaimad og tog så hjem til min svoger, hvor Fidusen blev spist af, puttet til at sove – og så susede vi ellers af sted til Imperial for at se den allersidste omgang af Harry Potter.
Det var SKØNT at sidde og putte i biografmørket – men jeg blev altså en anelse trist over at sige farvel til hele det magiske univers, som jeg efterhånden har fulgt i en del år.

Filmen er i 3D – og undervejs bemærkede jeg godt, at min kæreste sad og kløede sig i øjnene, tog brillerne af og på – prøvede at se den uden brillerne. Da filmen var slut, sagde han, at han simpelthen ikke forstod, hvorfor biograferne viste 3D film, når de ikke var af en bedre kvalitet endnu.
Jeg var meget uforstående overfor det – for jeg synes jo netop, der er nogle fantastiske effekter, når det er i 3D. Efterhånden som samtalen skred frem, stod det klart for os begge, at han simpelthen ikke kan se 3D.
Jeg var færdig af grin over det – for vi har altså set et par stykker af den slags film efterhånden – men jeg kan samtidigt ikke helt forstå det. Har du før hørt om nogen, der heller ikke kan se 3D? (meget heldigt, at han ikke læser med på min blog, når jeg sådan hænger ham ud på den måde 😛 ).

Da filmen var slut, skyndte vi os tilbage for at hente Fidusen – men hun slumrede stadigt sødt og trygt i sin barnevogn – så hun nåede aldrig at opdage, at vi havde været væk 😉

Bukser: Topshop -.- Bluse, Sko, T-shirt og Cardigan: Zara 😀

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Er du sikker på det ikke bare er en dårlig undskyldning for fugtige øjne? Mit herrebekendtskabs svar på hvad tudefaktoren var er i hvert fald “Jeg havde 3D briller på – du kan intet bevise!” 😀

  • Haha – det var også en mulighed 😀
   Men nu prøvede jeg altså lige at Google, og op mod 10% kan åbenbart ikke se 3D – ret vildt egentlig…

  • Tak 🙂 Det har krævet lidt tilvænning med de bukser, fordi de både er højtaljede og har den korte længde på benene – men nu går det efterhånden ret godt, og jeg er sikker på, at vi nok skal blive fine venner 🙂

 • Hej Lisbeth,
  Hvis det kan berolige dig eller M, så kan jeg heller ikke se 3D, grundet mine fantastiske øjne med hhv +2 og -3…. Jeg håber, at alt er vel hos jer – og at du får kage nok 😉
  Kh Ditte.

  • Hej søde Ditte,
   Kage får man vel aldrig helt nok af – men jeg spiste en kakaotop i dag og sendte mange kærlige tanker til min aflåste skuffe på kontoret 😀
   Kh Lisbeth

 • JEg tror godt jeg kunne være en af de der ti procent.
  Vi så Avatar i bio, og jeg havde temmelig svært ved at se finessen i de der effekter, hvorimod min mand var helt vild med dem.

  Sååå?!??

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *