Borddækning til Barnedåben

Jeg elsker, når man er til en fest, hvor der er gjort noget ud af borddækningen med fine små detaljer. Uheldigvis er jeg ikke specielt kreativ – og med to små børn har der heller ikke just været alverdens tid til at sidde og fifle med den slags (men altså, let’s face it – jeg havde heller ikke haft evnerne, selvom tiden ikke var et problem 😀 ).

Jeg har derfor gjort dét, som jeg nu en gang er bedst til – jeg har søgt og shoppet online på nettet 😉

Selve Barnedåben blev holdt i de smukkeste selskabslokaler tæt ved Kirken. Vi skulle reelt set ikke sørge for ret meget andet end at dukke op og nyde maden – men jeg ville nu alligevel gerne sætte mit præg på bordpynten.

Efter festen havde vi inviteret søskende og forældre hjem i vores lejlighed til lidt uformel hygge – og her var det altså vigtigt for mig, at det hele var så nemt som muligt – uden at jeg af den grund ville gå på kompromis med oppyntningen – så derfor var noget lækkert engangsservice et oplagt valg.

I min søgen på nettet faldt jeg over Paperdeluxe.dk som har en masse fine servietter, paptallerkner, engangskrus og lignende – og samtidigt har de også en fin blog, hvor man kan se eksempler på borddækningen. Eftersom jeg som sagt ikke er specielt kreativ, så var det også via de fine billeder, at jeg selv fik idéen til, hvordan jeg ville pynte op.

På nogle af billederne var der brugt en fin kunstig blomsterranke, og da jeg mailede for at spørge ind til den, fik jeg lynhurtigt et sødt og hjælpsomt svar fra ejeren, Pernille. Jeg elsker, når en netbutik på den måde er lidt mere personlig – som fx også TrierCopenhagen, hvor man altid får hjælp af søde Maria, hvis man er i tvivl om noget.

Jeg valgte et fint design i guld med smukke kirsebærblomster i en flot lyserød farve – på den måde kom jeg lidt uden om det traditionelle babylyserøde samtidigt med, at det stadigt var fint og feminint.
Paptallerkenerne var en ren luksusudgave i firkantet tyk pap, som absolut ikke virkede som engangsservice – og nuuii hvor var det dejlig nemt at kunne smide det hele i en sort affaldssæk, da gæsterne var taget hjem 😛

Udover paptallerkener og servietter valgte jeg også bordkort, der passede til. Derudover købte jeg i Bilka nogle pink fyrfadsstager, og dryssede blomsterblade fra fine silkepæoner ud over bordet.
Prikken over i’et var dåbskagen, som jeg fik lavet, så den passede til det hele – men den var altså så fin, at den kræver sit helt eget indlæg 😉

Jeg har ikke kunnet finde tingene andre steder end hos Paperdeluxe.dk – men her er link til hhv. servietter, bordkort og paptallerkener i den serie, jeg har brugt 🙂

Alt i alt var jeg rigtig godt tilfreds med borddækningen og bordpynten – og det kunne næsten ikke have været nemmere – en win win situation i min bog 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Godt du kunne bruge det – vi havde også tallerkenerne i en mindre størrelse, som blev brugt til kage 🙂

 • Hvor er det fiiiint! Jeg havde altså ikke gennemskuet, at det var paptallerkener før jeg læste teksten.

  Det ville jeg bestemt overveje til næste fødselsdag fx. Det er alligevel lettere uformelt at have familien over, og hold-nu-op, hvor ville det være rart at slippe for opvasken efterfølgende.

  Elsker kirsebærblomsterne, det minder om origamipapir.. så poetisk.

  • Jeg kommer helt sikkert også til at benytte mig af det igen en anden gang. Især også fordi, som du selv skriver, at paptallerkenerne var af så god kvalitet. Så man endte ikke i den klassiske situation med en paptallerken, der blev helt gennemblødt af maden 😛

  • Nej det har jeg vist ikke nævnt 🙂
   Hun blev døbt i Kastelskirken, og festen blev efterfølgende holdt på Toldboden 🙂

 • æv, for den da. hvorfor ser jeg først dette nu. tsk, tsk. skulle da så meget have haft disse tallerkner. hmf. dumme sommerhus uden netforbindelse:-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *