Ikke just et udsalgskøb…

Det er egentlig meget typisk mig – jeg forsøger mig med udsalgsjagt – og begiver mig også ind i butikkerne, hvorefter jeg hurtigt ser mig overvundet af alle de rodede tøjbunker og alle de frådende kvinder – så i stedet lister jeg over i afdelingen med de ikke-nedsatte varer, hvor jeg kan shoppe i ro og mag 😉

Således endte jeg også med at købe denne fantastiske blazer, da jeg for nogle uger siden ville på udsalgsshopping i Zara. Jeg elsker, at den har en smule Chanel i sig – men samtidigt har nogle anderledes detaljer som dens metallic look og lynlåsene – og så er den fantastisk nem at style.

Jeg har allerede brugt den flittigt – både til jeans og en afslappet tee, som her på billederne – men også til de lidt pænere anledninger, hvor Chanel-viben rigtig kommer til sin ret.

Hvis du føler dig fristet, kan du stadigt finde den online i Zaras netbutik 😉

Blazer: Zara -.- Jeans: Acne -.- T-shirt: T by Alexander Wang -.- Ballerinaer: Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Årh den er så fin.. troede faktisk den var totalt udsolgt. Men så er den lige tilbage i min størrelse derinde.. men nej.. må.ikke.shoppe.mere.nu!! 😉

  Men den klæder dig virkelig godt..

   • Ikke lokke sådan Lisbeth!
    Der er jo ikke råd til det hele.. så nu skal jeg lige se om jeg ender med at slå til med den taske der.. ellers kan det godt være jeg ender med at hapse jakken alligevel..

    • Uh jeg ser det endte med tasken – det forstår jeg nu altså godt – den er SÅ skøn, den model!

 • den er simpelthen så fin! jeg savlede allerede da jeg så den på agurken;-) og hvis ikke det var fordi, jeg havde en meget fin og lignende sag hængende hjemme fra isabel marant til det dobbelte, så overvejede jeg den kraftigt…(ok, det HAR jeg gjort, sågar stået med den i hånden faktisk, men jeg lod dog fornuften sejre;-)…..)

  • Men din Marant sag vil jeg dog stadigt til enhver tid hellere have end en look a like fra Zara – så jeg forstår godt din prioritering, og havde jeg haft mulighed for at få hænderne i den fra Isabel Marant i min størrelse, så havde jeg fluks slået til 😛

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *