Mit Look til Barnedåben

Min kjole til barnedåben havde længe været fastlagt på den smukke silkekjole fra Raoul, som jeg havde fået af søde Maria fra TrierCopenhagen. Den er så smuk og fin i både print, materiale og detaljer – at den bestemt var værdig til Fidusens barnedåb.

Skoene fik jeg efterhånden også indkredset til mine gode gamle Marc by Marc Jacobs stiletter, da jeg synes, de passer perfekt til kjolen i både farve og stil.
Faktisk var det ganske rart at kunne undgå en tøjkrise, som jeg ellers normalt ville have op til en stor dag som denne – så denne gang kunne jeg udelukkende koncentrere mig om detaljerne som fx hår, makeup og smykker… eller, det troede jeg da.

Selvom jeg stod op alt, alt for tidligt, så nåede jeg hverken det ene eller det andet af de ting, jeg havde planlagt. Min håropsætning gik ikke helt efter planen, og jeg stod og forbandede langt væk, at jeg ikke på forhånd havde øvet mig lidt på den frisure, jeg havde set i en videotutorial på Youtube. Jeg endte derfor med at komme af sted uden smykker – og uden den fantastisk fine knaldrøde læbestift fra MAC, som jeg død og pine havde været ude at købe dagen inden, så den kunne fuldende kjolens 50’er stil 😉

Men alt i alt var jeg godt tilfreds – min taske er vist ikke kommet med på nogle af billederne, men jeg endte med en sort kuverttaske fra Louis Vuitton.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Tusinde tak – men sig mig burde du ikke være i gang med at føde, så vi snart kan trille barnevogne sammen? 😉

   • Åh jo… sig det til babypigen inde i maven!!
    Jeg har nu kastet mig over de mere alternative ting, og bælder hindbærblad the i store mængder, i håb om at det kan sætte gang i noget!
    Har termin om præcis en uge, så var det ikke på dette tidspunkt du egentlig fødte Fidusen for 3 mdr. siden?? 😀

    Men altså, bare jeg føder inden for den næste uge er jeg glad… for det der med at gå over tid dét orker jeg altså ikke!

    • Nej jeg havde termin man d 18 og fødte onsdag d 13 – så nu kan du godt komme i gang 😉
     Begge gange har jeg kastet mig ud i en rask løbe/luntetur – det gjorde udslaget for mig 😀

 • Perfekt! Det er virkelig flot og lige dig! Kan godt lide henvisningen til 50’erne uden at det er decideret mad men tema. Wouw!

  • Tusinde tak Malene – jeg ville nemlig netop også gerne kunne bevare min egen stil gennem det hele 🙂

  • Taj Fie – jeg havde også en fantastisk dejlig dag!
   Haha i mit tilfælde har recepten været masser af rød saft, uanede mængder af kage, litervis af koldskål fra Løgismose (med kammerjunkerne fra Wolf, naturligvis) tilsat en daglig gåtur med barnevognen og min mælk ad libitum til en sulten Fidus 😉

 • Hvor er du flot, Lisbeth! Og du ser bestemt ikke ud til lige at have født – hold da op 🙂
  Det med håret er jo bare typisk, det samme skete for mig på dagen for min søsters bryllup, hvor jeg skulle være brudepige. Men det hele endte jo godt nok ud alligevel 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *