Fra udsalget hos COS

Jeg er en smule bagud med indlæg her på bloggen – eller også shopper jeg bare så hurtigt, at jeg ikke kan følge med 😀

Men i hvert fald er hér ét af mine fine udsalgskøb – et par smukke støvler fra COS, som godt nok kun var sat ned med 30% – men som jeg helt sikkert også havde fundet på at købe, selvom de slet ikke var sat ned (og så ved man da, at man har fat i noget af det rigtige).

Jeg satser bestemt på, at de er lidt for varme de næste par måneder -men derefter glæder jeg mig til at bruge dem både med jeans – eller måske en lille fin ankelsok og en kjole eller nederdel.

Jeg ville allerhelst have haft dem i sort – jeg er altså bedst til sorte støvler – men det fandtes ikke, så nu prøver jeg dem lidt an, og ellers må jeg kaste mig ud i at farve dem sorte på et senere tidspunkt 🙂

Hælen er lige tilpas til, at jeg orker at have dem på en lang dag med en baby på armen – og så kan de passende være en erstatning for støvlerne fra Gardenia hos Nelly, som jeg aldrig fik købt, og som aldrig kom på udsalg 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

    • Ih det lyder godt – så tør jeg godt at kaste mig ud i det, hvis jeg ikke bliver gode venner med den brune farve 😀

    • Ih det er jeg glad for at høre – en gang i mellem er det meget rart med andres input.
      Jeg tror bare, det sidder ret dybt i mig, at man ikke mikser brunt og sort – og eftersom en stor del af min garderobe er sort, så er jeg lidt nervøs over farven 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *