Lagersalg hos Oliver Furniture børnemøbler

Oliver Furniture laver de smukkeste og fineste børnemøbler, man næsten kan opstøve.

De har et lidt fransk look over sig og er nærmest et mix af den romantiske stil blandet med vores fine skandinaviske designs.

De afholder lagersalg her i weekenden – mere præcist lørdag d. 2. juli 2011 kl 10-13 på adressen Hejreskovvej 16B, 3490 Kvistgård.

Jeg håber noget så inderligt at få lokket min kæreste til at agere chauffør – Trutten har nemlig fået lovning på en “seng til en stor dreng”, og samtidigt er jeg helt forelsket i den fineste lille slagbænk, som ville passe perfekt til hans legehjørne i vores stue.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Ihhh, slagbænken drømmer jeg også om! Bloggede også om den for nogle måneder tilbage. Great minds think alike 😉

  Men jeg har fået købt vuggen og puslekommoden fra Oliver Furniture, så jeg må hellere begrænse mig for nu.. bare lige indtil hun er lidt ældre 😉

  Krydser fingre for, at du finder den på lagersalg – så kan vi måske få lov at savle med her på bloggen?

  • Åh hvor fint Fie – har du vist dine køb på bloggen endnu mon?
   Ja jeg håber også, men desværre skal manden med bilen til sommerfest på jobbet fredag aften – så jeg er en anelse nervøs for, om jeg mon får ham op til tiden. Jeg har dog tænkt mig at alliere mig med Trutten, som plejer at være ret effektiv til at få os ud af sengen 😀

   • Hehehe, god plan!

    Nej, jeg har ikke vist dem på bloggen endnu – tænker det hele samlet, når børneværelset er færdigt. Især puslekommoden var et scoop. Fandt den på Den Blå Avis til 3000 kr hos et andet par, der bor her i Odense – ubrugt! Selve puslepladen var endda stadig pakket ind! Den er simpelthen så fin, er så glad for den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *