Smuk og sommerlig solskinsdag

Jaaa -så kom solen endelig – og jeg har nydt det i fulde drag med en 4 timers lang gå- og cykeltur med både min kæreste, Trutten og Fidusen i de københavnske parker, gader og stræder.

Jeg elsker at se, hvordan København blomstrer op, så snart en enkelt solstråle titter ud bag en sky – på en solskinsdag som i dag er der intet sted, jeg hellere vil være end lige præcist her i København!

Jeg havde egentlig mest lyst til at hoppe i en løs sommerkjole, men i formiddags havde jeg et møde, hvor jeg var nødt til at være bare en smule formel – så jeg valgte en lidt pænere bluse og havde faktisk også en blazer på – den røg dog ufattelig hurtigt af, så snart jeg havde mulighed for det 😉 Jeg tillod mig dog at have et par sommershorts på – den var nok ikke gået, hvis jeg havde siddet i et kontorjob som færdiguddannet – men nu er jeg på barsel, og mødet var desuden ikke i forbindelse med min uddannelse – så Fidusen er min chef lige pt – og hun sagde god for det 😀

Fidusen var naturligvis også med til mødet, og selvom jeg havde prøvet at time det med en ordentlig mælketår, inden vi gik hjemmefra – og en god lang barnevognstur lige op til mødet, som kunne lulle hende i søvn, så vågnede hun naturligvis op til dåd i det sekund, elevatordøren åbnede sig – og når Fidusen er sulten, så er der sådan set ikke rigtigt nogen, der kan være i tvivl – så vi måtte holde spisepause undervejs i mødet 😛

Ikke just den idéelle situation, når man sidder i et formelt møde på et fremmed kontor – og så snart vi igen var ude på gaden, så fald hun da også i den skønneste søvn og lå og gassede sig i sin barnevogn – så enten ville hun blot understrege, hvem der er chef i foretagendet hér – eller også ville hun for alt i verden ikke gå glip af noget 😉
Under alle omstændigheder, så så hun noget så yndig ud i sit fine sommertøj – og hun forstår at smile og charme sig ud af enhver situation, så det hele gik op i en højere enhed i sidste ende – heldigvis.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *