Lækkert graviditetstøj på udsalg online hos ASOS

ASOS har startet deres udsalg, og der er masser af farlige fristelser, som lokker derinde.
Selvom jeg ikke længere selv har brug for det, så har jeg kigget på deres afdeling for graviditetstøj og ventetøj og har her fundet mine favoritter, hvor der både er hverdagstøj samt kjoler til de finere fester.

1. Skønne løse bukser i det mest fantastiske print. De minder mig lidt om disse fra Zara (som ikke er til gravide) – som pt. florerer rundt blandt modebloggere. Bukserne er perfekte til en lun sommerdag og ser noget så behagelige ud. Sat ned fra £32 til £24 – find dem lige her.

2. En skøn hvid kjole med fine blondedetaljer. Jeg synes både, den kan bruges til hverdag men bestemt også til de mere fine anledninger. Sat ned fra £185 til £135 – find den lige her.

3. Jeg elsker printet på denne ærmeløse sag – og så er jeg vild med kombinationen af en skjorte og en tunika. Den er sat ned fra £35 til £28, og du finder den her.

4. Igen et skønt print – og så har jeg en svaghed for de asymmetriske kjoler, som også Topshop har lavet mange fine udgaver af. Sat ned fra £55 til £22 – find den her.

5. Skønt denim kjole i et SÅ fint 50’er snit, hvor den gravide mave virkelig kan komme til sin ret. Den er sat ned fra £45 til £27, og du finder den lige her.

6. Enkelt design, som bare fungerer! – striberne er fine til en stor, flot mave – og den er både dejlig sommerlig men samtidigt også passende til jobbet, hvis man smider en blazer eller cardigan over. Den er sat ned fra £30 til £24, og du finder den her.

7. Jeg faldt virkelig for printet på denne kjole og tænker, at det er én af de kjoler, som man bare hiver frem igen og igen, når man står foran klædeskabet og er lidt idéforladt. Sat ned fra £61 til £24 – find den her 🙂

8. Jeg ELSKER disse shorts – faktisk, så minder de mig ret meget om dem fra Malene Birger, som jeg netop har udvalgt blandt mine udsalgsfavoritter. De er sat ned fra £52 til £31 og kan findes lige her 🙂

9. Godt nok ikke en hverdagskjole – men der skal jo også være plads til fest og farver, selvom man er gravid 😉 Sat ned fra £150 til £75 og kan findes her.

10. Endnu en festkjole – helt enkelt og sort – ikke så meget pjat dér – det virker ganske enkelt hver gang. Den er nedsat fra £95 til £71 og er lige her.

11. Hvis dette ikke var en graviditetsudgave, så havde jeg købt den. Jeg elsker farven, det fine materiale og ikke mindst de fine udskæringer – og så er den dejlig billig. Nedsat fra £35 til £17 – den finder du her.

12. Fin, hvid sommerkjole i et romantisk look – den passer både til jobbet, en tur ud i solen eller til fest en lun sommeraften. Nedsat fra £85 til £52 – find den her.

13. Endnu en festkjole – denne er i den mest fantastiske farve og har et snit, som fremhæver de ting, der skal fremhæves – og nedtoner det, man gerne vil gemme 😉 – den er sat ned fra £87 til £52, og du kan købe den her.

Obs. Links i dette indlæg er reklamelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *