Lørdagsshopping med sovende børn

Åh hvor er det fantastisk, at det allerede er weekend igen!

Jeg elsker at have min kæreste og Trutten hjemme, så de kan hygge sammen med Fidusen og mig – omend vi to nu også er ved at være ret gode til at tøsehygge alene.

I dag fik jeg lokket hele banden med ind til byen for at kigge lidt på udsalget – vi gik først en lang tur på Kastellet, hvor begge børn faldt i søvn – og så kunne vi ellers shoppe i ro og mag, mens Trutten og Fidusen synkronsov i deres barnevogn og klapvogn – perfekt timing!

Jeg var bl.a. en tur i Zara og Cos – og selvom udsalget ærlig talt var en smule fesent (30% er altså ikke meget at spare under et udsalg), så endte jeg alligevel med at få et par ting med hjem, som du nok skal få at se senere.

Nu vil jeg joine min kæreste på sofaen og spise den Viennetta is, jeg i går fortalte om på bloggens Facebook side – jeg håber, du også bruger din lørdag aften på lige præcist dét, du har allermest lyst til – hvadenten det er familiehygge, en dejlig lang lur på sofaen, gode film i fjernsynet, bloglæsning, netshopping, store fadøl og rafleri på en bodega eller brusende bobler og dans til den lyse morgen 🙂

Jeans: Superfine -.- Bluse: arvet fra min skønne Bedstemor -.- Ballerinaer: Lanvin

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *