Gi' Os 5! – UNICEF giver aktiv livshjælp til børn under 5 år

Gi os 5! – er UNICEFs slogan i en ny kampagne, hvor målet er at hjælpe børn med at overleve de første 5 år af deres liv – hvis de gør det, så er deres immunforsvar nemlig rigtig godt rustet til senere i livet at bekæmpe livstruende sygdomme og dermed få en fremtid.

Vidste du fx, at 33% af alle dødsfald blandt børn under 5 år skyldes underernæring – og at hvert 4. sekund, dør der et barn under 5 år?

Kampagnen handler om at give aktiv livshjælp til børn under 5 år – at hjælpe dem i kampen mod malaria, underernæring, lungebetændelse og andre forholdsvis harmløse ting, som dog bliver livsfarlige uden den rette behandling.

UNIEF vil have os til at give dem 5. – 5 minutter af vores tid til at sprede budskabet videre til venner og bekendte via enten Facebook eller email –  5 kroner (eller gerne mere) til at støtte indsamlingen – ja du kan sågar starte din egen indsamling via Facebook og få engageret dit netværk i den gode sag.

Børn må ikke dø!! – det budskab taler vist for sig selv – og jeg håber, du vil hjælpe mig med at hjælpe UNICEF med at hjælpe verdens børn!

Se Thomas Vinterbergs stærke video nederst her på blogindlægget, læs mere om hele kampagnen lige her, og tryk meget gerne like/synes godt om på facebook-knappen øverst og nederst på dette indlæg for at hjælpe med at bringe budskabet videre 🙂

For god ordens skyld, så bringes dette indlæg i samarbejde med det firma, for hvem jeg normalt har bragt sponserede indlæg. Jeg har dog intet fået for dette indlæg, så det bringes udelukkende for at støtte den gode sag – og fordi jeg føler, det er relevant for både mig – og dig, som læser af min blog 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *