Helmut Lang på The Outnet

Jeg beklager det massive billedspam, men så smukke ting kræver altså store billeder, for at alle de finurlige detaljer rigtigt kan komme til sin ret.

Den eksklusive netbutik Net a Porter har et outlet på nettet, som hedder The Outnet, hvor de sælger ud af deres dyre designervarer til yderst fornuftige priser.
De har netop fået en stor sending af Helmut Langs fantastiske designs ind i butikken, og jeg har virkelig skullet finde al min viljestyrke frem for ikke at putte det hele ned i indkøbskurven.

Jeg elsker Helmut Langs smukke draperinger, hvor der er kælet for detaljerne – og hvor man både kan få et rocket eller utroligt smukt look frem, alt afhængigt af, hvordan man vælger at style det.

Det er virkelig luksus basisvarer med et lille tvist, som gør at man kan matche tingene ind i sin nuværende garderobe, men hvor de alligevel skiller sig ud fra andre basisvarer pga. deres fine små detaljer.

Jeg er specielt vild med den smukke, smukke draperede top på det sidste billede, men den er desværre allerede udsolgt.
Du finder alle varerne fra Helmut Lang lige her 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Åhh, jakken med de transparente ærmer prøvede jeg, da jeg var i San Francisco – og uhhh, hvor var den møg lækker. tarveligt pæn, faktisk;-) Åhhh…..må. IKKE. suk…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *