40% rabat i Malene Birgers netbutik

Fra i dag og til og med søndag, kan du få hele 40% rabat i By Malene Birgers online netbutik.

Hun har et kæmpe udvalg af fantastisk lækre sager i virkelig god kvalitet, så jeg skal selv have kigget det hele grundigt igennem, når Fidusen på et tidspunkt tager sig en ordentlig lur.
Du skal benytte koden 40SALE2011, når du betaler, for at opnå rabatten 😉 – og netbutikken, den finder du lige her! 😉


Obs. Linksene i dette indlæg er reklamelinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hej,

  jeg bør nok sige tak… men hvis ikke det havde været for denne lækre mulighed havde jeg jo ikke købt noget! Ej, seriøst – jeg har så længe drømt om et Dellisha tørklæde, men jeg har været en smule for nærig, men nu har jeg altså købt det takket være denne lækre rabat – tak :o)

  knus
  Camilla

  • Godt du kunne bruge tippet – og jeg kan næsten garantere dig, at du kommer til at elske det tørklæde – jeg bruger det flere gange om ugen og er stadigt helt vild med det 🙂

   – og held og lykke med din fødsel – det er jo ved at være lige oppe over 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *