Zara starter udsalg i København

20110615-220741.jpg

//

I dag var Fidusen og jeg på en ægte tøsetur med en skøn veninde – vi spiste brunch på Dalle Valle. Og Fidusen var så velopdragen, at hun lå og flirtede med bamsen på sin barnevognsrand, mens jeg kunne drikke min kaffe i ro og mag og sludre med min veninde.
Det var skønt at få ladet batterierne lidt op på den front – og efterfølgende joinede Fidusen os ved bordet og fik charmet både min veninde og de andre gæster omkring os.

En tøsetur er jo ikke komplet uden lidt shopping, så Fidusen og jeg begav os i Zara – som er fantastisk børnevenlig med barnevognsrampe og elevator – og jeg fik fundet et par skønne sager, som måtte med hjem.

Da jeg stod og skulle betale, spurgte jeg henkastet ekspedienten, hvornår de mon startede udsalg. Normalt synes jeg ikke, de er særlig villige til at dele den information, men hun fortalte, at det starter allerede i morgen, torsdag.

Heldigvis er der en måneds returret på varer købt i Zara, så hvis nogle af mine nyindkøbte sager er sat ned, så satser jeg bestemt på at smutte ind forbi for at returnere dem, så jeg kan købe dem til den lavere pris – man er vel jyde 😉

Der var i øvrigt masser af lækre sager til både børn og voksne, så jeg satser på, at Fidusen skal have lidt kvalitetstid med sin far én af de næste dage, mens jeg får kigget alle udsalgsvarerne igennem 😉

//

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Tak for tippet, Lisbeth. Jeg var derinde i dag, og jeg synes ærlig talt at procenterne var få. Max 30%, hvilket ikke er meget sammenlignet med mange andre steder. Det meste kan faktisk ses online. Så kan du vurdere om du skal forbi 🙂

  • Æv et fesent udsalg – alt under 50% tæller ikke! 😉
   Jeg håber på at kigge forbi i morgen, hvor min kæreste kan underholde børnene imens – så må jeg prøve at kaste mig over bunkerne – jeg synes nemlig altid, at de har sådan en rodet butik under udsalget…

   • Nej, jeg stemmer også for 50%. Til gengæld havde de mange af hver, så måske man også skal kigge forbi senere på sommeren. Og ja deres udsalg er kaotisk. Men det var stadig pænt og ryddet torsdag. Og så nuppede vi herreomklædningsrum og børnekasse, men det gør du vel altid, når du også handler i børneafdelingen 🙂

    • Ja de to tricks benytter jeg mig også altid af – men faktisk først noget, jeg opdagede, da jeg havde fået Trutten 😀
     Jeg var derinde i dag, og du har fuldstændig ret i, at de godt nok ikke er gavmilde med procenterne.

     Jeg tror også, det må være en god plan at tage derind om nogle uger, når varerne er mærket længere ned og så håbe på, at man kan finde nogle godter i bunkerne derinde…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *