Ladylike stil fra Raoul hos Trier Copenhagen

Jeg kendte ikke til mærket Raoul, før jeg faldt over det hos TrierCopenhagen.com – men det var kærlighed ved første blik.

Egentlig er min garderobe ikke speciel feminin, men jeg har udvalgte items, som kan blendes fint ind i resten af min garderobe og bløde looket en smule op.
Men Raoul er fint, feminint – det har en rigtig ladylike vibe i bedste Mad Men stil (en serie, som jeg stadigt ikke har fået mig kæmpet gennem første sæson af – den fanger mig bare ikke helt. Er jeg den eneste, der ikke har forstået al hypen?).

Raoul har fine silkeskjorter, pæne blomstrede prints, smukke frakker og i det hele tager er stilen meget a la Céline (det er prisen så heldigvis ikke 😉 ).

Jeg har udvalgt et par af mine favoritter – og især frakken er jeg helt forelsket i.

Mere realistisk bliver det fine bælte forhåbentlig ét af mine næste køb – det vil være fantastisk fint til en skjorte, en cardigan eller til en fin kjole – og så er der også en lækker silkeskjorte, som jeg helt har forelsket mig i.

Er stilen for fin til dig – eller kunne du også sagtens se dig selv i nogle af tingene?

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hehe, lidt pudsigt.. jeg har nemlig også luret en del på skjorten og kjolen derinde! De ser nemlig super fine ud, uden at de nødvendigvis bliver FOR feminine.. parret med et par skinny jeans, og en lækker cardi vil skjorten da være for lækker!

  Og nej, jeg må også være en af de få som ikke er fanget af hele ‘Mad Men’ hysteriet 😉

  • Der er vist noget med et shoppingevent hos Trier i denne uge – måske vi skulle tage hinanden under armen og kigge forbi? 😀

   • Uh det lyder ikke skidt.. hvornår er det?! (du kan evt. lige fange mig på FB hvis det er ;)). For jeg kunne da godt være frisk 😀

     • Åh jeg var godt inde og lure efterfølgende og kunne se det var på søndag.. der er vi (desværre) på vej til det Nordjyske. Så vi må finde en anden dag og ses 😉

 • Har også ‘opdaget’ Raoul hos TrierCopenhagen. Så fint og med feminine detaljer… Det er i øvrigt altid dejligt med nye mærker, det er inspirerende frem for altid de samme… Mad Men, nej heller ikke hos mig, mest fordi jeg nok ikke lige faldt over den fra starten.

  • Hej Gitte,
   Ja det er nemlig dejligt forfriskende med et nyt mærke som i den grad rammer plet – jeg synes ofte, man kører rundt i de samme mærker sæson efter sæson.

   Godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der ikke helt forstår al hypen omkring Mad Men – faktisk har jeg endda købt de første to sæsoner på DVD, men vi har endnu ikke fået set den første sæson færdig 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *