Prinsessen på Ærten


Jeg tror, Fidusen er en ægte Prinsesse – i hvert fald er hun smuk som én, kan få os til at neje og bukke for hende – og er desuden yderst sensitiv, når det kommer til sovevanerne – hun vågner nemlig ikke kun af en ært – nej hun vågner, så snart man overhovedet overvejer at tænke på eventuelt muligvis at lægge hende ned i barnevognen eller vuggen.

Hun har det ganske enkelt allerbedst, når hun får lov at ligge og dase i armene på én, som elsker hende højt (der er heldigvis mange at vælge mellem, men i hverdagene er der så stort set altid kun mig) – og lige meget hvor tungt hun sover – ja endda selvom hun har bestået slap-arm-testen (hvor man hiver op i armen og tjekker, at den er helt slap) – så vågner hun stort set altid, så snart man er så uforskammet at lægge hende over i vuggen eller barnevognen.

Det ER da også hyggeligt med en sovende lillebitte baby på brystet – men det efterlader ikke megen tid til hverken specialeskrivning, tøjvask, bloggen eller andre af de sysler, som jeg meget gerne ville nå i løbet af dagen 😉

Til gengæld har jeg uanede mænger af tid til at kysse hendes buttede små kinder – så kys; dem får hun mange af! 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Ihhh, hvor er hun smuk!
  Lille G var i øvrigt helt på samme måde mht. søvn. Og kan afsløre at han stadig sover allerbedst når mor er inden for rækkevidde 🙂

  • Åh men sig nu at det vender – gerne lige omkring 2 måneders alderen 😉
   Trutten sover også allerbedst, når han har en hånd helt filtret ind i mit hår, så han kan nusse det i søvne 😛

 • Åh, hun er fin.

  Vores lille Villum kan godt sove alene – er faktisk ret god til det sammenlignet med storebror Johannes, men vil bare helst ikke sove! Man kan jo gå glip af en masse spændende imens man sover…

 • Hun er godt nok sød og fin.
  Min datter havde det på samme måde, og jeg kan stærkt anbefale en slynge, f.eks. en ringslynge. Det tager noget tid at lære at bruge den, men livet bliver SÅ meget nemmere, når man kan bevæge sine sine igen! For selvom det er hyggeligt, kan man altså godt blive lidt vanvittig over at have et barn boende i sine arme så længe…

 • Nej hvor er hun bare dejlig, kan slet ikke vente de næste 8 uger til min kommer til verden.
  Vores den store synes også at det der søvn skulle foregå på mor eller far i starten, men det blev da heldigvis bedre med tiden og han blev ret god til at sove i barnevognen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *