Sonia Rykiel vibes over Norlie babytøj

Jeg har købt de fineste cardigans til Fidusen fra mærket Norlie.
Jeg har vist før nævnt, at mærket er blandt mine favoritter indenfor baby- og børnetøj – både til drenge og piger.
Disse to cardigans kunne hun ganske simpelt ikke undvære (eller; moderen kunne i hvert fald ikke 😀 ) – og det skyldes i høj grad, at de omgående mindede mig om Sonia Rykiels fine kreationer – disse lækre Pom Pom strikbluser.

Jeg har længe luret på den lyserøde inde hos Triercopenhagen.com – men nåede desværre ikke at få truffet en beslutning, før de var væk – så nu har Fidusen i stedet fået lidt Rykiel vibes via disse cardigans fra Norlie 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Ih, de er fine, de cardigans! Jeg har faktisk blusen til venstre fra Rykiel (der nu altså er beige, selv om billeder måske snyder lidt :)) og er rigtig glad for den, selv om den ikke nødvendigvis er super kompatibel med en pilfingerbaby – det forhindrer mig dog ikke i at bruge den alligevel 😉 Og hvis Net-a-porter har haft den kan det jo være, du kan være heldig at finde den på the Outnet på et tidspunkt – ellers er der jo altid gode, gamle TS 🙂

    • Ja det var faktisk dig, der i sin tid fik mine øjne op for den – jeg er simpelthen noget så misundelig! 😉

  • De er jo så fiiiiine. Og I should know – eftersom Sprutten jo har gået i dem før din smukke datter. ;o)

    • Ja vi er simpelthen SÅ glade for dem – min kæreste putter hende i dem hver gang, han giver hende tøj på 😛

  • Er også blevet ret vild med Norlie og er sikker på at lillesøster og hendes storebror bliver nødt til at have noget af det.
    Vi var for nylig i KBH og der besøgte jeg Illums børnetøjsafdeling – som jeg ikke har været i efter at de blev færdige med at renovere og hold da op, hvor var der mange fine ting, så manden og jeg har aftalt at vi skal på en lille tur til København, når den lille er født. Synes nemlig ikke jeg har set deres basisting ret mange andre steder – altså heldragter, bodyer osv.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *