Til Fest på Galopbanen

Verdens sødeste nevø (som jo naturligvis er min 😉 ) skulle konfirmeres i weekenden, så vi var en tur i Århus for at fejre ham.

Vejret var helt perfekt – og festen blev holdt på Galopbanen, så mellem sange, taler og masser af mad kunne man gå ud for at følge med i hestevæddeløb og måske endda satse lidt penge, hvis man var i det humør. – det var min kæreste, så ham og jeg spillede i fællesskab 50 kr på to forskellige løb – mod at jeg fik lov at vælge hestene ene og alene ud fra deres navne og helt uden at kigge på odds, staldtips og lignende.

Faktisk vandt vores ene hest – til stor begejstring for min kæreste – men den blev senere diskvalificeret (hvordan man så end bliver det i et hestevæddeløb), så det var penge lige ud af vinduet.

Trutten havde et brag af en fest med både mormor, morfar, onkel og moster – som allesammen godt gad at lege – og Fidusen, ja hun sov sig fra det hele og fik alle til at tvivle på mig, når jeg fortalte om, hvor svær hun er at få til at sove herhjemme 😀

Jeg havde lidt svært ved at finde et ammevenligt festoutfit, da kjoler jo ærlig talt ikke er særligt ammevenlige – så jeg endte i stedet i pailletshorts, en fin top og en blazer – hvis du kigger godt efter, har Trutten også sneget sig med på et af mine outfitbilleder  😉

Pailletshorts: Zara -.- Top: Topshop -.- Blazer: H&M -.- Flats: Marc by Marc Jacobs -.- Øreringe: Julie Sandlau

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *