På Tøsetur med Fidusen

Fidusen og jeg har rigtig været på udflugt i dag – vores første tøsetur helt uden drengene.

Jeg var ærlig talt en smule presset over at skulle alene af sted med hende med bus og tog – det er sjovt, at man ikke er mere afslappet her anden gang, men det er i hvert fald ikke tilfældet for mig.

Jeg frygtede diverse scenarier med en vred og skrigende Fidus i S-toget, hvor hendes toneleje stiger i takt med mit stressniveau – så passagerne fra stillekupéen kom ud og tyssede på mig (ærlig talt, hvorfor har de også placeret den op og ned af kupéen med plads til barnevogne?) – eller en gentagelse af dengang, hvor Trutten var lille, og jeg måtte springe ud af toget på en tilfældig station for at finde den nærmeste bænk og amme ham i fuld offentlighed, fordi den lille herre altså var sulten NU.

Heldigvis var der ingen grund til bekymring. Fidusen opførte sig eksemplarisk, var sød og charmerende – og sov sig gennem hele turen med s-tog, bus og en mor der endnu en gang præsterede at fare vild i Københavns kringlede gader.

Jeans: Topshop -.- Bluse: Topshop -.- Blazer: H&M -.- Tørklæde Malene Birger -.- Ballerinaer: Zara

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *