Fantastisk fin barselsgave fra by Blank

Forleden dag fik jeg disse fantastisk smukke øreringe ind af døren som en sød barselsgave fra Mette, som står bag smykkefirmaet by Blank.

Jeg har længe fulgt Mettes herlige blog, og på den måde har jeg også fulgt med i opstarten af hele smykkeproduktionen – og så er det næsten uundgåeligt at forelske sig i de fine designs.
Jeg har allerede en lang kæde med en stjerne (som min søster efterfølgende blev så vild med, at hun måtte have sin egen 😀 ) – men lige nu er halskæder ikke det mest praktiske, når man konstant går rundt med en nuttet lille baby på armen, som har en tendens til at få viklet sine bittesmå fingre ind i både hår, smykker og tøj – så øreringene er helt perfekte!

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *