En gammel frakke fra gemmerne

Så har jeg langt om længe 5 minutter helt for mig selv, hvor der igen er tid til bloggen – aaaah det har været savnet!

Min kæreste har været syg hele sidste uge – og desværre ikke bare en gang af den sædvanlige mandeinfluenza, hvor jeg normalt ville bede ham om at tage sig lidt sammen.

Så jeg har stort set stået alene med to børn, hvilket ikke tillod meget tid til bloggen.

Han er dog heldigvis frisk igen – lige i tide til søndag formiddag, hvor jeg havde en brunchaftale med 3 veninder – så Fidusen blev fodret af, lagt i barnevognen, og så trillede min kæreste på legeplads med hende og Trutten, mens jeg havde tid til at spise og sludre uforstyrret – det var særdeles tiltrængt og på alle måder helt fantastisk!

Frakken på billedet er efterhånden nogle år gammel og stammer fra Zara.
Jeg havde glemt alt om den men stødte på den, da jeg var ved at pakke graviditetstøjet væk for at få plads til min normale garderobe igen.

Den har lidt markerede skuldre, er A-formet med en fin talje – og farven passer perfekt til det maritime look, jeg er helt vild med.

Jeg påtænker dog at skifte knapperne ud med nogle lidt mere neutrale – jeg synes, der er lidt for meget bling bling over de guld-farvede plastikknapper, som Zara har valgt at bruge til den 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hvor er du smuk og næsten helt maritim! 😉

  Jeg er generelt ret imponeret af folk med flere børn. Jeg synes, jeg har hænderne rigeligt fulde med én;-) Bliver det bare lettere hen af vejen?

  • NEJ! 😀
   Nej altså med Trutten er det blevet meget nemmere hen af vejen. Både fordi man jo vænner sig til at være forælder – men også fordi han er så stor nu, at man kan tale med ham – det gør en verden til forskel, når man kommer så langt.
   Men altså det med to børn – pyha!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *