Sejlersko fra Topshop

Jeg har allerede et par fantastiske sejlersko i min garderobe, som er blevet flittigt brugt, og som ærlig talt snart godt kunne bruge lidt aflastning.
Mine nuværende sko er fra Zara, men Topshop har netop fået nogle fine alternativer i deres netbutik, hvor jeg især er lun på de blå, som ville passe rigtig godt til min stil.

De er i læder og koster £38, og du kan finde dem lige her –  som noget nyt er Topshop begyndt at have gratis forsendelse, hvis man bestiller for mere end £75.

Min kæreste startede på arbejde i går oven på barsel og påskeferie – og jeg blev kastet hårdt og brutalt ud i det med at stå på egne ben, da Trutten har erhvervet sig en øjenbetændelse og derfor har været hjemme begge dage. En øjenbetændelse sætter nemlig tydeligvis ikke en stopper for hans aktivitetsniveau – og det kan godt være en anelse hårdt, når man samtidigt har en lille baby, der skal nusses om.
I dag har min kæreste endda været en tur i det jyske og er først hjemme en gang i nat -så jeg tager mig et velfortjent hvil foran computeren og nyder roen i huset mens begge børn sover sødt (så længe det varer 😉 ).

Men man lærer vel det der med at være mor til to på et eller andet tidspunkt – håber jeg 😉

Billedkilde: Topshop

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • De er fine.. jeg har jo også dem fra Zara, og jeg knuselsker dem bare.. så faktisk nogen sidst jeg var i Zara som lignede meget dem vi har.

  Og det lyder lidt hårdt med to børn hjemme.. hvorfor må han ikke komme i VS? Hedder det sig ikke bare at han skal være i behandling? (det før det hvertfald i O’s VS).

  Og så har jeg netop læst en bog (kunne være den var interessant for dig ;)), den hedder “hvornår er det min tur til at skrige”, og handler om en kvinde, der får sit barn nr. 2 og de udfordringer hun møder (en god omgang dansk chick-lit :D).
  Nå, men i bogen skriver hun at det hedder sig man vist efter 2-3 måneder burde have vænnet sig helt til at være mor til 2, og havde “glemt” hvordan det var kun at have en..

  • Orv dem må jeg i Zara og kigge efter – har du set dem i netbutikken mon?
   Han måtte også gerne komme i VS, men han var virkelig hårdt ramt, så han var simpelthen så ked af det oven i det hele – og han plejer ellers ikke at lade sig slå ud af den slags, så han fik et par dage hjemme hos mig.
   Hahaha – den bog lyder jo genial – den må jeg straks have fat i 😀
   Og meget betryggende – så er jeg jo snart halvvejs 😉 – i går var min kæreste syg, så der tog jeg endnu en dag som enemor, og denne gang havde jeg noget mere styr på situationen (selvom jeg jo endda havde en ekstra at skulle tage mig af 😛 ).

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *