Tænk at være så lille…

Jeg kan slet ikke huske, at Trutten nogen sinde har været så lille lillebitte, at han kunne ligge sammenkrøllet i en stofble – men det må han jo have været – og det er Fidusen tydeligvis også.

Tænk at sådan et lille væsen kan bringe så meget kærlighed og glæde ind i ens liv <3

Jeg priser mig utrolig heldig og lykkelig for min fantastiske familie – og med dette indlæg vil jeg hermed opfordre dig til at sende et kys, en tanke eller en kærlig hilsen til dem, du har nær – en gang i mellem kan hverdagen nemlig godt flyve forbi så hurtigt, at man næsten tager disse personer for givet – og det er jeg desværre i dag blevet mindet om, at man aldrig, aldrig kan eller må gøre – så Trutten, Fidusen og min kæreste har fået ekstra mange kys i dag (herhjemme er vi heldigvis alle ok 😉 ).

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Åh ja, tænk en gang. Det er fuldstændig glemt… Jeg forventer at lillebror sniger sig op på 3,5 kilo+, men jeg er stadig sikker på, at jeg vil blive overrasket over hvor lille han er 🙂

  • Man glemmer det fuldstændigt!
   Vi havde besøg af et vennepar med en dreng på 6 uger den anden dag – og selv de havde allerede glemt, hvor lille han havde været ved fødslen 😀

 • Fantastisk billede… her tegner lillesøster til at blive en lille størrelse, så det bliver jo spændende. Har rigtig nydt ‘mine drenge’ her i weekenden, så nu kan der godt blive plads til lidt hverdag igen, men det er rigtigt at man lige skal stoppe op en gang imellem.

  • Ja jeg fortrød nemlig sådan, at jeg aldrig fik det gjort med Trutten – så jeg stod klar med kameraet, da sundhedsplejersken kom på besøg.
   Det er jo en sjælden fornøjelse som anden gangs gravid, så det var med at udnytte chancen 😀

 • Nårh, hvor er hun fin! Nu spørger jeg lige dumt, men hvorfor lægger man dem i en stofble? Er det sådan man vejer babyer i Danmark? Hernede bliver de bare lagt på en babyvægt 🙂

  • Haha ja det er nemlig lige præcist for at veje dem på den gode gammeldags måde.
   Min SP mener ikke, at sådan en elektronisk vægt er præcis nok 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *