Puslepude i Liberty fra Super Carla

Fidusen er en fantastisk heldig lille pige – hun har nemlig fået en smuk, smuk puslepude i det fineste Libertystof fra Super Carla, som er en netbutik, der forhandler de lækreste og mest fantastiske ting i Liberty.

Jeg nævner i flæng; sengetøj, ammepuder, legetæpper, sengetæpper, puder, sengerand, opslagstavler, hagesmække, tøj, bamser, suttesnore – you name it!

Jeg har længe været vild med Liberty – men efter jeg fandt ud af, at det var en lille pige, vi ventede os, så er det løbet helt løbsk for mig, og Super Carla er derfor det perfekte sted for mig, fordi de vitterligt har alle de ting, jeg kun har turde at drømme om.

Jeg er især helt forelsket i legetæpperne og sengeranden – sidstnævnte ville passe helt perfekt til vores Juno seng, som Trutten ganske vist stadigt sover i lige nu, men som Fidusen med tiden skal overtage, når Trutten bliver for stor til den, og Fidusen bliver for stor til sin fine vugge.

Puslepuden passer perfekt ind på børneværelset – lige nu bliver Fidusen nemlig puslet inde hos Trutten, så det var tiltrængt med et lidt feminint pust 😉

Billedkilde: Egne billeder samt Super Carla

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Hov nej det er bare et modelbillede fra Super Carlas hjemmeside – Fidusen er stadigt en meget lille, rynket og helt sammenkrøllet lille baby – og hvis det stod til hendes mor, måtte hun gerne blive ved med det i laaaang tid endnu 😉

  • Ja der er simpelthen SÅ mange fantastisk fine ting – jeg er virkelig fristet af den fine sengerand – og bliver nok også nødt til at have et par suttesnore (hvis Fidusen altså nogensinde får lært at bruge en sut) – hvad har du under overvejelse?

   • Jeg er svært fristet af nogle af deres fine tæpper.. Og også suttesnorene (men ja det kunne jo lige være man skulle vente og se om barnet overhovedet kommer til at tage sut).

    Og så gad jeg egentlig godt en ny puslehynde, men vi har jo en fra O (som bare er så grim i betrækket, men manden mener ikke vi skal have noget nyt på den front.. hmm..)

    • Haha – er vi kærester med den samme?
     Min kæreste mente også, at vi bare kunne genbruge Truttens.
     Men for det første var den blå, den var gammel og plettet – og så var den altså bare ikke ret fin.
     Så jeg er glad for, at Super Carla kom mig til undsætning 😉

 • Uhh nogle fine ting. Kunne godt gå hen og blive noget forelsket i sengeranden, da vi også har den seng. Synes ikke man kan få andre end dem fra Sebra, der passer til.

  • Nej vi har nemlig samme problem!
   Vi har også haft den fra Sebra til Trutten, fordi jeg dengang ikke kunne finde andre – men jeg synes, disse er noget pænere at se på 🙂

 • Jeg har lige opdaget din blok og den er lige hvad jeg har manglet. Dejligt at høre at det ikke kun er mig der har svært ved at finde pænt ventetøj og ikke vil at købe det gængse babytøj som alle butikker fører. SKØNT 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *