Anne Black lagersalg

Anne Black afholder lagersalg torsdag d. 28. april og fredag d. 29. april – begge dage fra kl 12-18.

Lagersalget afholdes på adressen: Vesterbrogade 14B, st. – København V og der sælges både ud af 2. sorteringsvarer samt udgåede varer.
Der kan både købes smykker, vaser og andet brugskunst – og hvem kan stå for Anne Blacks fantastiske designs?

Jeg regner helt sikker med at kigge forbi – jeg er på udkig efter en erstatning for den fantastisk smukke vase, jeg i sin tid købte på auktion- men som Trutten fik smadret, da han på kravlestadiet ville manøvre forbi den med en lidt for bred blemås.

Den mangler jeg især nu, hvor den ville pynte noget så fantastisk med en håndfuld grene, der er lige på nippet til at springe ud.

Billedkilde: Anne Black

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Åh, tak for info, kære Lisbeth. Ska tilfældigvis t Kbh i weekenden så måske ses vi dér. 😉 Elsker mine kys- og love-ringe.

   • Nu må vi se. Kommer først til Staden v 15.30-tiden og ska lige indlogeres på hotellet. Håber jeg når forbi i hvert fald. Kunne lige kombinere m en aftengåtur når vi alligevel ska finde noget mad.

  • Du må meget gerne lige give en tilbagemelding, når du en gang er tilbage – jeg når det vist nemlig først i morgen, så det ville være rart at høre, om der overhovedet er nogle spændende ting at komme efter 🙂

    • Jeg kom heldigvis også af sted i dag og fik endelig fat på min gulvvase (igen 😀 ).

     Hvad endte du med at købe?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *