Jeg drømmer om… fine nye støvler

Når nu jeg en gang får min normale størrelse fødder igen – og dermed også kan bruge normalt fodtøj igen, så vil jeg gerne have mig et par lækre ankelstøvler – det synes jeg ligesom, jeg har fortjent ovenpå 4 måneder i Hunter gummistøvler.

Jeg er forfærdelig forelsket i disse fine støvler fra Gardenia – som bl.a. fåes hos Nelly.com.

De har en perfekt højde, så man også orker at hoppe i dem til hverdag. Hælen har en behagelig tykkelse, så man ikke behøver at trippe rundt på tæerne på de københavnske brostensbelagte gader og stræder – og så er de simpelthen bare flotte og vil passe perfekt ind i min garderobe! (kan du mon fornemme, hvor længe jeg har siddet og fået styr på argumenterne for at overbevise mig selv om, at jeg bliver nødt til at have dem? 😀 ).

De koster 1549 kr – og det er vel i sig selv ikke så galt for et par lækre læderstøvler – men personligt forbinder jeg nok bare Gardenia med et lidt billigere prisleje – så indtil nu har jeg tøvet lidt med at putte dem i indkøbskurven – meeeeen jeg er altså fælt fristet – så nu må vi se, om de ikke ender med at flytte ind herhjemme.
Lige nu kører Nelly.com også en kampagne, hvor man får 100 kr at shoppe for, hvis man “liker” deres Facebook side – så det kan selvfølgelig hjælpe en smule på det med prisen 😉
Du kan finde dem lige her – hvis du også er fristet 😉

Billedkilde: Nelly.com

Obs. Links i dette indlæg er reklameinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

    • Hvor er det vildt, at der kan være så stor prisforskel – men tusinde tak for tippet, så bliver det da bestemt dér, jeg køber mine – hvis altså, de ender med at skulle her hjem 😉

  • Hehe, jeg har også sukket over den grå udgave med lynlåsen hos debell.dk de sidste par dage. De er super fine, men tænker lidt, om ikke der (forhåbentlig) snart bliver for varmt til dem?

    • Jo men jeg har bare stort set kun sandaler, ballerinaer, gummistøvler og vinterstøvler i min garderobe- jeg mangler virkelig sådan et par, som kan bruges, når vejret bare er halvfesent, men dog stadigt ikke vinteragtigt.
      Og netop pga. hælen, så tænker jeg, de vil være en god investering og blive brugt igen også til efteråret…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *