Konkurrence til slikmunde: Vind masser af store påskeæg fra Kinder Maxi Surprise

EDIT: KONKURRENCEN ER SLUT! – se vinderne her på facebook siden.

Påsken er lige om hjørnet, og det er en fantastisk anledning for slikmunde i alle aldre til at skeje lidt ud og spise en anelse mere chokolade, end man ellers normalt giver sig selv lov til i hverdagen 😉

Kinder Maxi Surprise er en gigantisk udgave af det velkendte Kinder Æg – og det er gang på gang kåret til børnenes absolutte favoritpåskeæg (jeg skal da også ærligt indrømme, at jeg ville elske at kaste mig ud i projekt “spis et kæmpe kinderæg og få derefter en stor udgave af overraskelsen indeni”.

Påskeægget består ligesom lillesøsteren, Kinder Surprise, af lys chokolade med sprødt mælkefyld – og indeni er der en kæmpe overraskelse – og som det bedste, så indeholder det hverken farvestoffer eller tilsætningsstoffer.

Ægget har en værdi af ca. 75 kr – og nu er der 10 heldige slikmunde, der har mulighed for at vinde et æg her på bloggen! – du har altså ret gode odds for at score et påskeæg til enten dig eller et heldigt barn, du kender 😀

Du skal såmænd bare lægge en kommentar til dette indlæg senest mandag d. 11/4 2011 kl 12 – husk at skrive din rigtige mailadresse i det dertil indrettede felt – derefter trækker jeg lod blandt deltagerne og offentliggør vinderne på bloggens facebookgruppe (de får også direkte besked via mail 🙂 ).

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *