Vinderen af lækre sager fra Starbucks og Bodum

Ih hvor har jeg nydt at læse alle de fantastiske bud på “Dagens bedste kaffe” – som er strømmet ind til konkurrencen.

Det er simpelthen SÅ hyggelige historier – og jeg må ærligt indrømme, at jeg mere end én gang har måtte liste mig ud i køkkenet for at snuppe en kop kaffe, fordi jeg simpelthen blev fristet over evne af de forskellige input 😉

Faktisk drak jeg slet ikke kaffe det første halve år af min graviditet – jeg kunne simpelthen ikke lide det, og jeg savnede det noget så grusomt. Lysten kom dog tilbage omkring juletid, og nu får jeg mig en eller to kopper om dagen, som jeg nyder ekstra meget oven på den lange og ufrivillige pause 🙂
Nå men tilbage til konkurrencen; jeg har igen brugt Random.org – da Trutten lige for tiden ikke er så samarbejdsvillig, når det kommer til at udtrække vindere (sidst, vi gjorde forsøget, tog han alle lodderne og puttede dem i sit hemmelige rum i sin yndlingsbil – og så var de ligesom hans, og der var ikke tale om, at jeg kunne forhandle mig frem til en udleveringsaftale).

Men vinderen blev kommentar nr. 1 – så en gang i mellem betaler det sig åbenbart at være hurtig på tasterne 🙂
Stort tillykke til Birthe, som har den madblog, jeg oftest finder mine nye yndlingsopskrifter på (jeg kan især anbefale hendes gulerodskage).

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *