Billige gummistøvler fra Danefæ med fri fragt

Hvis du mangler et par gummistøvler til dit barn, så har Kids World lige nu tilbud på fine gummistøvler til børn fra Danefæ – i rigtig god kvalitet af naturgummi.
Støvlerne koster kun 99,95 kr (normalprisen er 230 kr – så det er langt under halv pris) – og det bedste af det hele: De har fri fragt!!

Støvlerne er ganske vist 2. sortering – men efter hvad jeg har hørt, så er det meget små skønhedsfejl som fx lidt limrester.

Til gengæld skal du lige være opmærksom på de angivne mål og tjekke efter – for de er altså ret store i størrelsen.

Støvlerne fåes i både lilla, rød, grøn og blå med billeder af deres populære viking.

Du kan finde dem alle lige her.

Obs. Links i dette indlæg er reklameinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Filabel har også fået et parti, de sælger til 75 kr pr par, ved dog ikke om der er flere tilbage, har selv fået lagt lidt i kurven, der var det dog ikke fragt frit men så må man jo “bare” købe for de magiske 600 kr der giver fr fragt:)
  Hehe.

  • Ja jeg så også godt Filabels tilbud – men når fragten bliver lagt til, så er ikke helt så billige længere.
   De bliver vist også solgt fra Danefæs egen fysiske butik til den nette sum af 50 kr – men så kræver det jo lige, at man befinder sig i nærheden 😉

 • Hejsa,
  jeg har lige fået et par gummistøvler ind ad døren i dag, og de er rigtig fine. Det er formentlig limkanten, der er lidt flosset, men det kan næsten ikke ses. Tak for tippet!

  • Hej Stine,
   Tak for din tilbagemelding – det lyder jo helt perfekt – godt nok var det også dét, de havde skrevet -men det er altså rart lige at høre en personlig erfaring.
   Godt du kunne bruge tippet 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *