Konkurrence: Vind en Starbucks Goodiebag

Da jeg var til Starbucks eventet, fik jeg mulighed for at udlodde en skøn goodiebag til en heldig læser her på bloggen – og selvom der kører en stime af konkurrencer herinde lige nu, så er jeg ret sikker på, at du vil synes ret godt om denne 😉
I hvert fald hvis du – som jeg – elsker en god kop kaffe og er vild med Starbucks!

Goodiebag’en indeholder en lækker stempelkande fra Bodum (til 4 kopper: French Press Kenya Cafeterére), 2 poser kaffebønner fra Starbucks, en gigantisk Starbucks kop (som er perfekt til at sidde og vågne over om morgenen) og hele 12 Iced Latte fra Starbucks.

Det er ganske let at deltage – du skal bare fortælle i kommentarfeltet, hvilken kop kaffe på dagen, der er din bedste.

For mit eget vedkommende, så må min favoritkop næsten være den, jeg tager mig, når min kæreste er kørt af sted med vores søn om morgenen, og jeg sætter mig foran computeren for at gå i gang med specialeskriveriet. En dejlig stor kop brandvarm filterkaffe med en smule mælk, mens jeg nyder stilheden i lejligheden og langsomt får tankerne væk fra havregrød, Barbapapa og vasketøj og i stedet tunet mig ind på de juridiske problemstillinger ved sociale medier.

Du kan nå at deltage indtil torsdag d. 31/3 2011 kl 12.00 – hvorefter jeg udtrækker en vinder og offentliggør det her på bloggen 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg har godt nok to.. Den første kop, er når jeg har lagt min datter ud i barnevogen til formiddagslur der er stille og mortid.. Da der var koldt sad jeg med en god bog, et blad eller computeren foran brændeovnen, og nu hvor foråret er på vej, har vi et lille hjørne i haven hvor der er læ, og når solen skinder så er der bare så lækkert, mig og min kop kaffe det er skønt..
  Den anden kop, er når manden min og jeg har lagt prinsessen og vi så skal hygge med en lækker kop luksus kaffe og måske lidt hjemmebag.. Jeg er og bliver en stor hyggetrold.. Krydser fingre for jeg vinder den lækre goodiebag..
  God specialskriveri..

 • Nu er det ikke altid hver dag, at jeg drikker kaffe – men min absolutte yndlingskop må være som dén, jeg drak i går. På en tur rundt om søerne. I solskin og skønt selskab. Så bliver det næsten ikke bedre.

 • min yndlingskop er uden tvivl dagens første. jeg begynder allerede at glæde mig til den aftenen før!

 • Min favoritkop er helt sikkert når jeg har sat mig til rette på min specialeplads, tændt computeren og går i gang med at læse mine mails igennem. Jeg plejer at være den første på kontoret så jeg nyder meget den ro og kan tage god tid med at nyde kaffen. Jeg plejer at veksle imellem end cappuccino og en sort kaffe med en smule mælk, ret forskellige kaffe typer, men det afhænger lidt af mit humør 🙂

 • den første er skøn. Først når den er indtaget er jeg rigtig vågen og klar til dagen. Den første kop kaffe er en stor oplevelse som ikke kun stiller tørst, men også er skøn at kigge på i al sin mokka-farve pragt og tillige dufter så englende synger. Det skinner muligvis igennem at jeg er meget glad for kaffe – overflødigt at nævne at en Starbucks goodie bag er stort velkommen hos mig ;o)

 • Min yndlings-kop kaffe får jeg desværre ikke længere – men det var den, som jeg indtog hver tirsdag eftermiddag sammen med min højt elskede farfar fra jeg var 8 og indtil jeg fyldte 21, hvorefter det desværre skulle være slut og min farfar forlod denne jord. Jeg har arvet hans fine, spinkle kaffekopper og der går ikke en dag, hvor jeg ikke mindes eftermiddagstunderne over den gode, varme kaffe.

 • Den bedste kop kaffe er dén jeg drikker sidst på eftermiddagen, når jeg kommer hjem fra arbejde! Så sidder jeg lige 5 minutter og vågner. Gerne kværnede hele bønner i stempelkande – og hvis det skal smage rigtig godt, skal der sødmælk i!

  God dag!

 • Jeg prøver at undgå at drikke al for meget kaffe mens jeg er gravid.. men jeg har nok to kopper.. den ene er om morgenen når jeg møder på arbejde, og får lov at lige “vågne” lidt mens computeren starter op, mens jeg sidder med min kaffe (m. mælk og sukker!).

  Og den anden er (her mens jeg går hjemme), når jeg midt på dagen forkæler mig selv med en blendet iskaffe..

 • Æv vil så gerne vinde sådan en kop der, men ingen af de konkurrencer der har været rundt omkring i blogland har været noget hvor man rent faktisk ikke skulle nævne noget om at man drikker kaffe :< og det gør jeg ikk. kan slet ik tåle det. Så ønsker jeg da bare held og lykke til alle de kaffedrikkende 😀

 • Min bedste kop kaffe er lidt en mærkelig kop kaffe – for kaffen på mit job er ikke lige frem god… Men computersystemet på mit arbejde tager lang tid om at starte, så når jeg kommer om morgenen starter jeg computeren og går ud og tager kaffe. Så er der tid til lidt hyggesnak med kolleger. Så min morgen på job starter altdi stille og roligt med en kop kaffe og lidt hyggesnak. Og det er rart, da man aldrig ved hvilke opgaver, der kan ramme en i løbet af dagen 🙂

 • Nu drikker jeg ikke kaffe, så har ikke noget svar. Men jeg kunne virkelig godt tænke mig at lærer at drikke det :p Det gælder vel også for lidt? hehe

 • Ihh en skøn konkurrence!
  Min favorit kop kaffe er min morgenkaffe, som jeg drikker af min fine Mumikop, mens jeg tjekker mails og min Google Reader og glæder mig til dagen 🙂 Det ville nu ikke være dårligt at drikke morgenkaffen af en Starbucks kop i stedet 😀

 • Den bedste er den kop jeg får om aftenen sammen med min kære mand – den kalder vi ‘hygge-kaffe’
  Kram Anja

 • Lækker konkurrence! Gid, jeg havde været til eventet (;

  Min bedste kop kaffe er egentlig ikke et bestemt tidspunkt på dagen, men derimod den, jeg får med en god ven eller veninde på en café i byen – om det så er om formiddagen, eftermiddagen eller om aftenen (:

 • Min bedste kop kaffe må være den café latte jeg får om morgenen, som jeg sidder og nyder imens jeg ligeså langsomt står op og sidder og tjekker mails.

 • Jeg elsker en god kop kaffe om eftermiddagen, hvis jeg lige har brug for et boost! Bare ikke for sent, for så har jeg svært ved at falde i søvn, haha. Og så søndagskaffen, ej at forglemme – at stå op til duften af nybrygget kaffe (og gerne en lille, lækker brunch) er den perfekte start på dagen i min bog 😀 Mhmm!

 • …Man har brugt hele morgenen på at putte med sin kæreste i sengen for derefter at tage sig god tid til at nyde en kop kaffe sammen ude på altanen på en solskinsdag – der er kaffen bedst! Elsker “lazy days”…

 • Min bedste kop kaffe er lige for tiden om formiddagen med min specialemakker. Det er en legitim stund til at tale om ikke-speciale-relevante men bestemt vigtige emner i tilværelsen.

 • Dagens bedste kop kaffe er helt klart den, jeg får, når jeg er ude og trille med Øglen i barnevognen og stjæler mig nogle minutter for mig selv på en café med et blad og ro og fred. Da jeg arbejder til hverdag, er det jo så kun i weekenden, jeg får ‘dagens bedste kop kaffe’, men til hverdag må det være den kop kaffe, jeg brygger på Nespressoen, når Øglen er blevet puttet, og roen sænker sig over hytten på Østerbro 🙂

  (Lækker giveaway, i øvrigt. Hvis nu jeg ikke vinder, ved du så, hvor jeg kan få nallerne i sådan en Starbucks-kop? Jeg har kigget efter en i flere forskellige Starbucks-caféer i Berlin, men uden held, og jeg VIL have en – de ser så hyggelige ud).

 • Det er den om morgen, efter at ha’ afleveret nr. 1 i vuggestue og nr. 2 er faldet i søvn. Så triller jeg forbi søerne og ned til DagH, som laver (tæt på) den bedste kaffe på Østerbro. Og hvis jeg sidder helt stille og lader tankerne flyver, så er det næsten som om jeg ikke har børn…

  @Øglemor: du kan hente en ude i lufthavnen. Terminal 3 til venstre for ankomsten…der ligger en Starbucks.

 • Åhhh den bedste kop kaffe er når jeg er kommet hjem fra en lang arbejdsdag og sætter mig med en god kop kaffe og læser blogs på computeren…ren afslapning!!

 • Min bedste kop er en sammensætning af flere ting;
  – mælkeskummet skal være cremet og blød
  – esprossoen skal være fra en lille kaffeshop i holland
  – solen skal skinne så jeg kan drikke den på terassen
  – og der må gerne være et stykke chocolade til 🙂

 • Min Yndlingskop er uden tvivl en Irish Coffee på cafe med en veninde. Det er sååå hyggeligt. Men en gang stempelmorgenkaffe eller Iced Latte til hjemmehygge lyder da heller ikke så værst 😉

 • Min bedste kop kaffe er uden tvivl når min kæreste og jeg rigtigt skal forkæle os selv. Så kører vi et smut ud i lufthavnen, hvor jeg får en soya lattè fra Starbucks. Desvære er det langt fra en hverdags begivenhed. Så min næst bedste kop kaffe må være den jeg får, når jeg har afleveret min dreng i vuggestue. Jeg er på barsel, med en knap en måned til termin, så når lillemanden er afleveret står den på en skøn kop kaffe lavet på en bodum kande, med frisk kværnet bønner og en god sjat mælk. Og hvis jeg rigtigt skal forkæle mig selv, lidt vanilje sukker. Der er intet bedre end at sidde med en god kop kaffe, benene oppe og så bare glemme alt om praktiske gøremål.

 • Den allerbedste kop kaffe er den jeg køber i lufthavnen 🙂 Rejser en del med mit arbejde, så de der morgner hvor jeg er oppe kl-utrolig-tidligt og afsted i en taxa får rigtig god mening når jeg kan synke ned i en stol og nyde en stor latte-to-go (fra, ja, Starbucks :-)) Aaaah! Lige sidde og vågne færdig og samle tankerne inden jeg flyver til det store udland.

 • Det er kop nr. to som jeg køber hos en stadevogn på Nørrevold. Det er rigtig god kaffe, kaffesælgeren er hyggelig at få en morgensludder med, og jeg nyder forventningens glæde, mens jeg tripper ned ad Købmagergade med min duftende kaffekop i hånden.

 • Den aller bedste kop kaffe er den jeg får på universitetet om eftermiddagen. Der hvor der er blevet næsten helt stille fordi alle er taget hjem, men vi få der er tilbage laver en kop dårlig nescafe men har hinanden til selskab. At sidde der en sen eftermiddag, hvor ungdommen er blevet glemt i weekenden (sammen med værdigheden) og det går op for mig at de her fantastiske mennesker arbejder så hårdt for at vi en dag kan blive kompetente og ansvarlige. Så føler jeg mig så heldig også selvom vi ikke har noget mælk til kaffen..
  -Nynne

 • … tidlig morgen, inden morgen nyheder og morgenmad, inden kæresten står op, inden snak og hverdagsbeslutninger trænger sig på. Siddende, morgen skrøbelig og alene med en varm kop i hænderne mens duften af nybrygget breder sig… ahh…

  Må være min bedste kop på dagen og i skrivende stund går det op for mig, at jeg må sætte endnu mere pris på denne, da min elskede guldklump kommer til verden -og tidlige morgentimer, sidst i august:)

  Tak for skønne input og hygge.

  Hanne Elisabeth

 • Den bedste kop kaffe på dagen ville helt klart være en Vanilla Latte to go fra Starbucks om morgenen på vej til job hvis der lå sådan en på min vej!!! MEn det findes ikke, så næstbedste er hjemmegjort latte (med hjælp fra nespresso) lørdag morgen på sofaen med Berlingeren og Monopolet i radioen 😉

 • Min ynglings kop kaffe er om aftenen efter aftensmaden og når lille manden er puttet og der er fred og ro i lejren, og man kan sidde foran fjernsynet, på nettet eller bare hygge sig med min kæreste og spille et spil skak eller tale om livet:-)

  Kh Lone

 • Min allerbedste kop kaffe er den første jeg får om morgenen, som jeg drikker mens jeg lægger makeup og glatter hår:o)

  Meeeen den næstbedste er uden tvivl når jeg er på ferie hvor der er Starbucks i nærheden, de laver jo de ultimativ bedste kopper kaffe (latte og frappucino). Glæder mig til dem lige fra jeg står op på hotellet, og til jeg står med den første i hånden;o)

 • Sikke mange gode bud på bedste kopper kaffe!

  For mig er det den bedste kop, når jeg sidder ved mit køkkenbord med min veninde, og vi får snakket hele den indre og ydre verden igennem over en kop kaffe.
  Desværre er selve kaffen ofte den frysetørrede, lidt kedelige slags, så sådan en Starbucks goodiebag ville virkelig højne niveauet for “den bedste kop”. Jeg krydser fingre for mig selv! 🙂

 • Jeg er ikke en kaffe-drikker – tror faktisk aldrig jeg har tømt bare en halv kop!

  Men min MOR derimod… Hun ELSKER kaffe, tør næsten godt påstå af det er hendes ynglingsdrik! Hun skal altid have en varm kop kaffe om morgenen sammen med hendes ostemad. Det er helt obligatorisk, og vi andre ved at dagen ikke bliver god, hvis hun ikke får hendes kaffe! 😉 Så sådan et fint sæt – det ville hun være helt vild med! 😀

 • Min kæreste og jeg bor på samme gang på samme kollegium – ikke planlagt, men sådan nogle ting udvikler sig jo! Vi sover for det meste på hans værelse, men der er en stor forskel på os; jeg vågner kl.7 hver morgen, og han kan i princippet sove 24 timer, hvis der ikke var forstyrrende elementer (læs: mig)! Så MIN bedste kop kaffe er den, som jeg lister ind med om morgenen kl. 7, hvor han stadig sover. Jeg drikker den samtidig med, at jeg ser tv på mute og prøver ikke at vække ham. Jeg ender næsten altid med at joine ham i søvnen lidt efter, så får i praksis kun drukket en halv kop kaffe – men det er stadig dagens BEDSTE kop. Et STORT Starbucks krus ville derfor være nyttigt, når jeg nu kun får en halv kop disse morgener 🙂

 • Den jeg endnu aldrig har drukket – men i en alder af 27, må det snart være på tide at jeg lærer det! 😉

 • Den bedste kop kaffe er helt klart sammen med veninderne, mens der bliver røget smøger og sladret. Mine veninder og jeg mødes mange gange om ugen over en kop kaffe, og hver en kop nyder jeg.

 • Den bedste er min aftenskaffe. Når man har en datter på 10 måneder, har man ikke mange stille stunder, så når ungen sover( og kæresten ligeså i sofaen), og stikkeren sænker sig over det lille hjem, er der intet som en dejlig kop kaffe og et blad. Mums

 • Den bedste kop kaffe på dagen for mig, er den meget, meget sorte kop jeg indtager kl. 05.00 hver morgen – inden huset er fyldt med støj fra 3 særdeles friske A børn – hvordan klare man lige den når man selv er meget bevidst om at man er et B mennske i ekstrem grad. At jeg overhovedet kommer op på den tid hver morgen, er KUN fordi jeg ved at gør jeg det ikke så kan jeg være helt sikker på at jeg har 3 endnu mere støjende børn kort tid efter… kender i ikke det? Når man ligger i sin sødeste søvn, og pludseligt bliver der slået på trommer lige ved siden af dig, du får et helt hav af iskoldt vand på dig! Ja sådan føltes det altså for mig 🙂 .. Så uden min kop MEGET sorte morgenkaffe klare jeg den bare slet ikke 🙂

 • Min bedste kop kaffe var tidligere på Starbucks i lufthavnen efter en nattevagt hvor det bedste ville have været at tage hjem for at sove, men min hungren efter en Tall Vanilla Latte og en Skinny Blueberry Muffin overvandt mig og jeg tilbragte en time med at se på netop landede passagerer mens kaffen og muffin’en blev fortæret. Efter et halvt år i New York med billige og nærliggende Starbucks kaffebarer, så er Starbucks simpelthen nostalgi for mig og jeg kommer næsten altid alene og slapper af. Ofte falder jeg tilmed i snak med folk der skal rejse, så det er altid hyggeligt.

 • Min morgen kaffe! Da min søn var lille og jeg gik hjemme på barsel med ham, stod jeg op med ham mellem 5 og 6 HVER dag.
  Den første kop kaffe blev fint balanceret i den ene hånd og baby i den anden, inden jeg satte mig til rette i sofaen og startede dagen med optakt til morgen tv, og en af dagens 100 amninger af baby.
  Puha det var sgu hårdt, men med en lækker latte starter dagen som regel altid godt!!

  KH kathrine

 • Min bedste kop kaffe er den min mand har lavet til mig hver morgen når jeg står op. Perfekt afstemt nescafe med minimælk – lige som jeg kan lide den… Dejligt.

 • Den min mand drikker, når han kommer hjem fra arbejde. Så får vi talt om, hvad der er sket i dagens løb.
  Drikker ikke selv kaffe, så skulle jeg være så heldig at vinde, skal præmien gå til ham 🙂

 • Jeg kan bedst lide den om aftenen hvor jeg sidder sammen med min familie og snakker om hvordan dagen er forløbet 😉 Skøn konkurrence!

  /Christina.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *