Fine libertybukser til Fidusen

For et par uger siden, fik vi at vide, at Fidusen så ud til at blive en petit lille størrelse, så shoppingtrangen kom naturligvis straks op i mig for at få indkøbt babytøj i str. lillelillebitte.
Faktisk kan jeg også huske fra Truttens første tid, at vi stort set intet tøj havde, han kunne passe, fordi vi havde fået tudet ørerne fulde af, hvor unødvendigt det var med tøj i str. 50 og 56 – og Trutten var ellers faktisk en ret fin størrelse ved fødslen.

Jeg har dog ikke rigtigt kunnet finde nogle fine bukser til sådan en lillebitte Fidus – de eneste mærker, jeg umiddelbart faldt over, som lavede tøj i str. 50 var Holly’s og Ej Sikke Lej – og de havde ikke noget, der sådan lige faldt i min smag.

I stedet fandt jeg en sød sælger på Trendsales, som syer tøj i de fine Libertystoffer – og hos hende kunne jeg sagtens bestille bukser i str. lillebitte – altså 50 – og jeg kunne endda også frit vælge mellem alle Libertys designs i forhold til, hvilket stof de skulle syes af.

Jeg gav 159 pr par – inkl. porto.
Det er ikke H&M priser, men det er stadigt mindre, end hvad man giver for et par fra Holly’s – og så er disse altså noget pænere at se på, hvis du spørger mig  😉

Du kan finde sælgeren lige her 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Uhhh de var godt nok fine, må lige overveje om vi skal have to par af dem også.
  Men jeg skal scannes igen om en uges tid og jeg vil godt lige være 100 % sikker på at de har set rigtigt med kønnet, inden jeg køber alt for meget til hende lillesøster.

  • Det forstår jeg godt – jeg kan stadigt blive lidt svedt ved tanken om, at der kommer en lille dreng ud til os – puha så er der mange annoncer, der pludselig skal oprettes på Trendsales 😀

  • Jamen det er farligt med det Liberty – jeg har allerede shoppet mig fattig i stoffer, som en sød bekendt vil forvandle til fint sengetøj og pudebetræk til børneværelset 😀

 • Hvor er de bare fine! Jeg er også så småt begyndt at finde libertylageret frem igen, så Carla og hendes sprit-nye niece kan få matchende forårsbukser 🙂

  • Åh det bliver du altså nødt til at vise frem på bloggen så – jeg er helt Libertykulret for tiden, så det kan være, jeg kan få dækket mine behov en smule ved at kigge med hos dig – alternativt giver det mig dog bare endnu flere idéer til, hvad jeg simpelthen ikke kan leve uden 😀

 • Altså det passer jo helt perfekt med at min lille pige kommer tre måneders tid senere end fidusen.. så kan du bare sende alt det lækre baby pige tøj min vej når fidusen alligevel vokser ud af det 😀

 • Hej Lisbeth
  Faldt lige over din side her, fordi jeg leder efter pigebabytøj str 50 og sådan. Såååå hvis du har noget du vil sælge, så er jeg mere end frisk på at handle. Du kan evt sende mig en mail på louise.jul@gmail.com

  Hilsen Louise

  • Hej Louise,

   Jeg sender dig lige en mail én af dagene – min datter er allerede vokset ud af en del af sit tøj, så det kan vi sagtens finde ud af 🙂

   Venligst,
   Lisbeth

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *