Konkurrence: vind VIP billetter til CPH Moda

Nu har du muligheden for at vinde VIP billetter til CPH Moda i Bella Center – der er hele 5 x 2 stk VIP billetter på højkant til en værdi af 200 kr stykket.

CPH Moda løber af stablen d. 1, 2 og 3 april 2011 i Bella Center og er et kæmpe outlet med tøj til børn og voksne samt lækre ting til hjemmet.

Jeg glæder mig især til at kigge forbi standen hos Trier Cph samt Gardenia og Shoebiz og shoppe mærker som Mentor, Karen Simonsen, Customized, Samsøe & Samsøe samt Munderingskompagniet indenfor voksenkategorien og shoppe Petit Bateau, Holly’s, Norlie og Mini A Ture til Trutten og Fidusen – der er mange andre mærker, som du kan læse mere om her.

Hvis du ikke er én af de mange heldige vindere i konkurrencen hér, så kan du som sagt selv besøge CPH Moda i Bella Center – fredag d. 1. april fra 17-20, lørdag d. 2. april fra 10-17 samt søndag d. 3. april fra 10-16.

Fredag er entreprisen 200 kr (så har du også adgang alle 3 dage) mens prisen de sidste to dage er 65 kr.

Der er børnevenlige forhold med et stort pusleområde, plads til barnevogne og gratis entré for børn under 12 år, hvis de følges med en voksen.

For at deltage i konkurrencen skal du bare lægge en kommentar til dette indlæg senest mandag kl 20 – husk at oplyse din korrekte mailadresse i det dertil indrettede felt – hvorefter jeg udtrækker de heldige vindere 🙂

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *