Jeg glæder mig til sol og sommer fordi…

Kommentarer

 • Åhr Lisbeth, det er jo helt selvpineri det her indlæg. Jeg savner sommeren SÅ vildt, og sidder bare her og kigger ud på gråvejr og regn mens jeg småfryser.. 🙁

  jeg savner lange lyse grillaftener, kølig rosévin, sand mellem tæerne, duften af nyslået græs, dasedage på stranden, sommerkjoler, bare (brune) ben og arme, små jakker, sandaler, udendørsliv, blomsterbuketter fra haven, skovture og picnic.
  Jeg SAVNER i det hele taget bare sommeren!

  • Signe jeg glæder mig allerede til dine fantastiske billeder fra sommeren – de er altid fantastisk inspirerende at kigge på!
   Åh rosévin – ja lige nu savner jeg sådan set alle slags vin 😀
   Men ja, nu må sommeren godt komme – vi er jo alle helt klar!

    • Det bliver noget så skønt – selvom jeg denne gang har klaret mig så nogenlunde med mine Turborg Superligt – så behøver jeg i det mindste ikke at drikke vand eller cola, når vi får sushi 😀

 • Jeg er godt nok i Spanien, men her er 11 grader og pis regnvejr!! Men glæder mig også til at grille, og ligge på stranden og blive godt varmet op! Det trænger jeg til efter at fryse i så mange måneder 😉 Og så selvfølgelig sommertøjet der bare er så fint jo!!

  Rigtig fine billeder 🙂

  • Jeg er nu alligevel ret misundelig på det med Spanien – det må da, alt andet lige, være bare en smule bedre end herhjemme – omend solen godt nok stråler fra en skyfri himmel i dag 🙂

 • Hejsa,
  Har lige opdaget din blog, og vi har da et par ting til fælles så som modeinteressen og børnene. Jeg har en datter på 6½ og en på 1.
  Men jeg vil lige høre, kan man ikke følge dig via Bloglovin (som er mit fortrukne sted, når man følger 30-40 blogs)?
  Og det billede du ofte er fotograferet ved, det med pantonefarverne, hvordan får man fingre i et magen til? Hvad “hedder” det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *