Graviditetstøj på udsalg

ASOS kører nu med sidste runde af deres udsalg, og der er virkelig nogle gode kup at gøre, når det kommer til graviditetstøj.

Jeg er efterhånden så tæt på min termin, at jeg hellere vil gemme pengene til almindeligt tøj, jeg kan hoppe i, når Fidusen er ekstern fremfor intern, men ellers er dette mine favoritter fra deres udsalg.

I det hele taget er dét med graviditetstøj noget af en balancegang. På den ene side, så vil jeg stadigt gerne føle mig fiks og fin, selvom jeg er gravid – men på den anden side, så orker jeg heller ikke at bruge alt for mange penge på noget tøj, som man (heldigvis) kun har brug for i en kortere periode.
Netop derfor, er det også en god idé at købe graviditetstøj på udsalg, da man derved kan få tøj, der er specielt syet til en gravid krop, men man samtidigt undgår at bruge en mindre formue på det.

Du kan se hele samlingen af deres graviditetstøj på udsalg lige her.Stribet tunika fra French Connection -.- Pailletkjole fra French Connection -.- Strikket colour block kjole fra mama·licious -.- Twistet kjole med print

Top med pailletter og draperinger fra French Connection -.- Grå maxikjole -.- Blå/Hvidstribet kjole fra mama·licious -.- Twistet top med draperinger

Obs. Dette indlæg indeholder sponsorlinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Næhhh, det var en god servicemeddelelse. Mange tak for den. Og for, at jeg nu er 1000 kr. fattigere 🙂 For selv om 1000 selvfølgelig også er en sjat penge, så rækker de faktisk temmelig langt lige dér på Asos, hvor du linker til…

    • Ej men altså; da jeg så din kommentar blev jeg helt forvirret – sådan går det med et par dage, hvor man ikke får fulgt med i sin google reader – jamen TILLYKKE altså – hvor ER det stort – tænk at verdens smukkeste Øgle nu skal være storesøster!

      Og ja, man kan snolde ret meget derinde – jeg har selv flere af deres graviditetskjoler, som jeg har brugt rigtig meget denne gang.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *