Natalie Portman i H&M Conscious Collection

Da jeg i går sad og søgte på billeder af smukke Natalie Portman fra Oscar uddelingen, faldt jeg over dette billede.
Jeg blev med det samme forelsket i hendes smukke kjole, og efter lidt søgninger på Google fandt jeg ud af, at den stammer fra H&Ms Conscious Collection, som kommer i butikkerne den 14. april.
Kollektionen er fremstillet af miljøvenlige materialer og sætter fokus på bæredygtighed.

Den er utrolig feminin og romantisk og er derfor ikke lige den stil, jeg normalt ville gå efter – men nu hvor jeg længes efter sol og sommer, så må jeg indrømme, at der er en del af de forskellige styles, jeg meget gerne vil have fingrene i.

Den sidste kjole er mest ønsketænkning, for den er nok ikke det mest ammevenlige 😉 – men ellers er det alle ting, som jeg håber at få mulighed for at få fingrene i – hvis de altså lever op til mine forventninger.
Kjolen, som Natalie Portman har på, ville jeg aldrig have bemærket, hvis jeg ikke havde set, hvor flot hun bærer den – men den vil være helt perfekt til en festlig stund en lun sommeraften.

Billedkilde: H&M – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *