Barbapapa Fastelavnskostume


Sidste år var jeg ude i god tid i forhold til fastelavnskostumer og kiggede på meget avancerede kostumer fra USA, men endte dog med en mere nedtonet panda-udgave, som Trutten var noget så yndig i.

I år begyndte jeg også at kigge for mere end en måned siden og havde store planer om at forvandle Trutten til et nuttet lille dyr, da det højst sandsynligt er sidste år, jeg kan lokke ham med til sådan noget.
Min kæreste var dog ikke helt enig, men det lykkedes os til sidst at finde et kompromis – en løve, som jo både kan være farlig og noget så nuttet.

Det var dog ikke til at finde en ordentlig udgave, så da Legekædens katalog den anden dag dumpede ind i postkassen, og jeg spottede dette fine Barbapapa kostume var Truttens (og moderens) lykke gjort.

200 kr for at blive forvandlet til en Barbapapa er en  yderst fair pris – så jeg skyndte mig fluks ned i butikken i mandags for at købe et kostume – men næh nej; de havde skam ventelister til den slags – og ventelisten var nu så lang, at den var blevet lukket.

Det mindede mest af alt om Chanel negelakshysteriet, hvor man også kan komme på venteliste til de forskellige limited editions – og nu var gode råd dyre.

Truttens Moster tilbød at træde til – da Barbapapakostumeventelister åbenbart endnu ikke er et kendt fænomen i det jyske, hvorfor butikkerne stadigt havde mange på lager – men i mellemtiden lykkedes det min kæreste at opdrive et enkelt kostume i Hillerød, hvorfor Trutten i går aftes kunne stå og beundre sig selv foran spejlet iført et rødt barbapapa kostume, mens han øvede sig i at løfte den medfølgende håndvægt på den helt rigtige måde.

Så nu mangler vi bare et par røde strømpebukser, og så kan fastelavn bare komme an!


Billedkilde: Legekæden

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Jeg var så heldig at være på strøgtur med truttens moster forleden i en jysk by. Lad os kalde den Odder :0) Hun reddede fastelavn udklædningen. Jeg anede ikke hvad min 3 årige skulle være – barbapapa sagde hun og der er tilfældigvis lagt 2 dragter tilside lidt længere nede af gaden, som min søster ikke skal bruge alligevel – tralulalej :0)) så var det bare at køre Dankortet en hurtig tur gennem maskinen! Skønt – nu mangler jeg bare ham på 10 måneder!

  • Aha så det er DIG, der er Louise-kollega 😀
   Godt at høre, at du også fik købt ét – vi endte med at købe den lille størrelse, og det passer heldigvis perfekt.
   Men jeg må lige høre, om der fulgte strømpebukser med til jeres?

  • Tusinde tak for tippet Anine – så må vi lige forbi i dag.
   Var ellers klar til at smide portopenge i en netbutik, fordi jeg ikke orker at vralte rundt fra butik til butik i min søgen efter et par 😉

   • Forstår jeg godt. Hvis de har udsolgt og du vil undgå at smide 50,- i porto oveni projektet, så har Asger et par han gerne låner ud – strømpebuksesæsonen er jo ved at være slut og godt nok har du en pige på vej, men der går jo længe inden hun passer str. 2 år 🙂

 • Har du stadig dragten… min datter er SYG med barbapapa og jeg vil sååååh gerne have en barbapapa dragt til hende

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *