Nyt Layout på bloggen

Efter mere end halvandet år med mit gamle design, syntes jeg, det var på tide med et nyt look på bloggen.

Jeg har været meget i tvivl om, hvorvidt jeg skulle skifte til et helt klassisk bloglayout, med alle indlæg listet nedenunder hinanden, men efter at have forhørt mig hist og hér, valgte jeg alligevel at holde fast i min nuværende opsætning, hvor du på forsiden kan se et lille uddrag af de nyeste indlæg i hhv. baby- og modekategorien – og ellers kan klikke dig ind på hver kategori oppe øverst, hvis du vil læse alle indlæg i den samme kategori.

Du har stadigt mulighed for at vælge “BLOG” kategorien, hvis du gerne vil have listet alle indlæg på samme side – på helt klassisk blogfacon.

Det er altså kun farverne, grafikken og andre små detaljer, som er blevet ændret.

Jeg skal lige selv vænne mig til det hele – og der mangler stadigt nogle småjusteringer hist og hér, men alt i alt er jeg godt tilfreds – og det håber jeg også, at DU bliver, når du lige har set det an.

Feedback og input modtages meget gerne – ofte ser man sig selv helt blind på det, når man har siddet og arbejdet med noget i længere tid – så det vil være en stor hjælp for mig 🙂

– og så håber jeg ikke, at Trutten får varige mén at at være blevet udstillet offentligt i et par af mine stiletter – det er faderen nemlig meget nervøs over 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *