Rützou Lagersalg i København

rutzou2

Takket være en sød læser, fik jeg nys om dette lagersalg – og det er virkelig et af de mere fristende af slagsen – i hvert fald for mit vedkommende.

Rützou afholder nemlig lagersalg tirsdag d. 22 februar og onsdag d. 23. februar 2011 – begge dage fra kl 8-19.

De sælger ud af deres Autumn/Winter 2010 og Christmas 2010 kollektioner – så man kan måske være heldig at finde noget i stil med denne top.

Lagersalget afholdes i deres showroom på Ravnsborg Tværgade 5c, 2. sal 2200 København N

Billedkilde: Rützou

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Hold fast et lækkert tip! Er der nogen som har været forbi allerede eller har været der før?
  Gad virkelig godt vide om jeg skal køre forbi i dag, kæmpe omvej!

  KH Kathrine

  Ps. Lisbeth jeg så dig på østerport station for ca. 1,5 uge siden da jeg kom ud af elevatoren med min cykel og var nærmest ved at bakke ind i din klapvogn…. men jeg var jo helt rund på gulvet over at se dig ‘live’ og fik slet ikke sagt et par rosende ord til dig!

 • Var der mon nogen af jer, der overhovedet kom af sted?
  Jeg vurderede, at det var klogest at blive hjemme, nu hvor jeg skal have investeret i en ny computer.
  Meget kedeligt, fornuftigt og voksent valg 😉

  Kathrine: Nej det må du altså love at gøre en anden gang.
  Jeg husker godt svagt, at jeg var ved at banke ind i en cykel – men normalt er jeg helt smadret på det tidspunkt og prøver desperat at få bugseret en overtræt Trut hjem på kortest mulig tid, så der er ret stor chance for, at jeg var noget fraværende 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *