Sailorlooket i sin reneste form

Jeg har tidligere nævnt, at én af de helt store tendenser for børnetøjet i den kommende forårs- og sommersæson bliver sailorlooket – og det må man sige, at det svenske tøjmærke Moonkids i den grad har taget til sig.

De har i deres nye kollektion to kjoler og en fin lille body, som rammer tendensen klokkeklart, og selvom det hurtigt kan blive lidt for meget matros, så synes jeg nu stadigt, de er noget så bedårende.
Du kan købe Moonkids hos Milledille*, Prinsesser og Pirater* samt deres svenske netbutik lige her.

Billedkilde: Moonkids

Obs. Links markeret med en * er sponsorlinks, hvor jeg får en mindre procentdel af et eventuelt køb genereret via linket.
Det koster dig ikke noget, og såfremt du ikke ønsker dette, står det dig naturligvis frit for at google dig frem til et direkte link i stedet.
Selve indholdet i dette blogindlæg er ikke købt eller betalt af en sponsor – det er stadigt et udtryk for min egen, selvstændige mening.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Typisk der kun er 1 variation til drenge. Synes personligt det bliver lidt
  For pusse-nusse i hvidt. Hvis det i stedet havde været mørkeblåt, havde jeg nok købt en body til min søn.

  • Ja man kunne jo ellers mene, at det mest var rettet mod drenge med det look.
   På hjemmesiden har de et par billeder, hvor de har sat bodyen sammen med nogle mørke bukser, og så synes jeg, det får et helt andet look – for bodyen alene synes jeg også, der er en tand for meget.

  • Njae – jeg ville heller ikke dyrke det i så høj grad – men hvis man sætter det sammen med mere neutrale ting, så synes jeg sagtens, det kan være rigtig fint 🙂

 • Jeg kan normalt ret godt lide Moonkids’ tøj – men dette er nok lige en tand for gennemført for min smag. Synes næsten det grænser til udklædningstøj:-)

  Fin blog du har i øvrigt! 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *