Lækre lædertasker på budget

topshoptaske

Lige pt har jeg desværre ikke råd til en lækker ny designertaske – hvor gerne jeg så end ville forkæle mig med den slags under min graviditet.

Jeg er derfor jævnligt på udkig efter et billigere alternativ – og for mig er det utrolig vigtigt, at tasken trods alt er i læder – jeg bryder mig ikke om de billigere alternativer i diverse plasticudgaver, da de hverken holder lige så godt – eller på nogen måde kommer op på niveau med en fin lædertaske.

Topshop har lige fået disse 3 fine tasker hjem i deres netbutik.

Jeg er helt vild med faconen, hvor man sagtens kan have diverse papirer, sutter, bamser og andre livsvigtige nødvendigheder som småbørnsmor – og så synes jeg simpelthen, den har de fineste detaljer, som leder tankerne hen på Balenciags nye (okay okay, det er vist efterhånden et par år gammelt 😀 ) designs.

Tasken koster ca. 400 kr, er som sagt i ægte læder – og du kan finde dem lige her.

Personligt er jeg mest fristet af udgaven i tan omend den nude nu også er meget fin, men jeg forudser, at jeg hurtigt vil få den svinet til 😀

Billedkilde: Topshop – tilpasset og redigeret af mig.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *