Flere billeder fra min tur til Paris

parisladuree

Med den søde tand, jeg har fået udviklet under min graviditet, var det naturligvis et must at stoppe hos Laudrée for at købe nogle af deres famøse franske makroner. De er helt fantastiske – især citron og karamel var et stort hit hos mig.

parisladureevindue

I anledning af Valentins Dag havde de pyntet noget så fint op i deres vinduer –  min kæreste er dog af den overbevisning, at når man er kærester med ham, så er hver dag en Valentins Dag – så jeg havde ikke held med at lokke ham til at købe lidt ekstra med hjem til mig 😉

pariscafe

Med kun to  måneder til min termin, blev det til en del pitstop på de franske caféer – vejret var så dejlig lunt, at vi kunne klare os det meste af tiden uden vinterfrakker – det kunne vi godt bruge her i Danmark lige nu, tak!

parismetro

Det måtte bestemt dokumenteres, at solbrillerne var fundet frem fra de støvede gemmer 😀

parissejltur

Vi var på den fineste sejltur op og ned af Seinen, hvor der var rig mulighed for at kigge nærmere på Paris’ mange seværdigheder fra en anden vinkel, end man normalt ser dem.

pariseiffel

Især Eiffeltårnet fik vi set helt tæt på og i de smukkeste sollys.

parisbro

Som jeg nævnte den anden dag, så var jeg lige inden jul så heldig at vinde en rejse til Paris gennem Supersaver.com

Man skulle komme med sit bedste “hemmelige” rejsetip til Paris, og jeg fortalte om en fin japansk have, som ligger i forbindelse med UNESCO’s hovedkvarter, hvor der står en fredsengel – som er en statue, der overlevede atombomben i Nagasaki.

Jeg skulle så lave en fin rejsereportage fra Paris med fokus på mit rejsetip – som senere kommer ind på deres Facebook side.

Min kæreste har aldrig været i Paris, så vi tilbragte dagene med sightseeing i bedste turiststil – og selvom jeg selv har været der flere gange, så var det skønt at genopleve det hele sammen med min kæreste – Paris ER altså bare en smule smukkere, når man oplever det hånd i hånd med sit livs kærlighed!

Vi fik stort set ikke shoppet – andet end en smule børnetøj (så er man virkelig røget i forælderfælden!), så dér har jeg ikke de helt store fif at komme med – men vi slentrede rundt og slikkede solskin, nød kaffe og croissanter på de franske caféer og spiste skøn fransk mad på tilfældige bistroer om aftenen – alt sammen helt i den franske ånd 😉

Vi var som sagt på sejltur på Seinen- det kan bestemt anbefales, hvis vejret er godt – og derudover var vi på rundtur til de typiske seværdigheder – hvis man ikke har så god tid, kan man altid snuppe en byrundtur på én af de mange busser beregnet til formålet – det er en fin måde at få set byen på, hvis man ikke har tid til at opleve det hele til fods.

Frakke: Zara -.- Tørklæde: Malene Birger -.- Kjole: ASOS Maternity -.- Sko: Converse -.- Solbriller: Tom Ford

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Glæder mig til at vi skal derned igen i april – og så skal vi også ud og sejle, det har vi ikke været endnu 🙂

  Mine favoritter hos Ladurée er vanilje og pistacie – dem kan jeg godt spise mange af – hvis jeg altså gav mig selv lov 😉

  Mange hilsner
  Birthe

  • Æv vanilje fik jeg ikke smagt – der var jo så mange fantastiske at vælge mellem, at man gik helt i baglås, når man skulle bestille 😀

   Jeg kunne forestille mig, at april er helt perfekt til Paris- dejligt lunt med solskin, men stadigt ikke for varmt til at komme ud at se noget.
   Jeg håber, I får en SKØN tur!

  • Ja det kan i hvert fald varmt anbefales!
   Vi gik dog rundt i en evighed, før vi fandt ud af, hvor man kunne stå på bådene – så jeg vil anbefale at lave lidt research hjemmefra 😀

  • GØR DET!
   Det er en skøn by – og hvis I vil have Trolden med, så så vi altså rigtig mange, som havde klapvogne med rundt – i modsætning til London, hvor vi stort set ikke så én eneste.

 • ha ha ha lisbeth min kæreste bruger nøjagtig det samme udtryk at når man er sammen med ham så er hver dag en valentinsdag :-).

  • Det havde vi også – desværre så jeg først dit tip på Twitter, da vi var kommet hjem igen.

   Og ja, jeg synes så, han slipper lidt for nemt om ved den slags 😀 – men han fik mig i sin tid i nettet med den udtalelse – jeg kunne jo kun svare, at hvis det var tilfældet, så var jeg jo nødt til at være kærester med ham 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *