Graviditetsvenlige hårprodukter fra Billigvoks.dk

billigvoksdk
Indlægget indeholder reklame - læs mere her

Inden jul modtog jeg en pakke med en masse lækre hårprodukter fra Billigvoks.dk, som jeg nu har fået brugt et godt stykke tid og derfor kan komme med en anmeldelse af.

Deres produktansvarlige havde udvalgt produkterne til mig specielt med henblik på min hårtype – og så naturligvis med hensyn til at jeg er gravid.

Som den PR ansvarlige skrev til mig, så er deres produktansvarlige selv gravid (og for nu at citere ham 😀 ) “og øhm… i mangel på bedre ord; helsefreak” 😀 – så hun har været meget omhyggelig med at udvælge produkter, der ikke indeholder parabener og kun har sparsom parfumering.

Under min sidste graviditet brugte jeg mine normale hårprodukter, fordi jeg simpelthen ikke kunne finde et parabenefrit alternativ, som også passede godt på mit hår – så jeg har været rigtig spændt på at få afprøvet disse produkter.

Jeg modtog først og fremmest Rusk Sensories Full Shampoo og Full Conditioner – og jeg har simpelthen været SÅ glad for begge dele, og meget positivt overrasket over, hvor lækkert mit hår bliver af at bruge dem.

Shampooen er virkelig drøj i brug – og det har jeg lige skullet vænne mig til, men begge dele er uden tvivl noget, jeg også gerne vil bruge, når graviditeten og amningen er overstået – det er virkelig et værdigt alternativ til mine sædvanlige Redken produkter.

Begge dele er specielt til fint hår – og især balsamen er god, fordi den ikke får mit hår til at klaske sammen, som jeg ellers ofte oplever.

Derudover fik jeg Cutrin Sensitivism Finish It Hairspray – ikke alene er det en parabenefri hårlak, den indeholder heller ikke parfume eller farvestoffer og er derfor særdeles allergivenlig.

Jeg bruger normalt en rigtig mormor-lak- nemlig Elnett, og jeg har i en del år været særdeles trofast mod den, hvorfor jeg også har været ret skeptisk over at skifte til et andet mærke.

Curtin spray’en gør sit job- og den gør det sådan set rigtig fint. Den klistrer ikke for meget, tørrer hurtigt og holder godt på håret uden at gøre det helt stift  -men altså; den er jo ikke Elnett – og den har ikke Mormorduften, som Elnett har 😀

Nej; jeg synes helt sikkert, at den er et værdigt alternativ, nu mens jeg er gravid og bagefter skal amme, og jeg uden tvivl også til at købe flere af dem så længe det show står på – men når det en gang er overstået, så skifter jeg altså tilbage til min mormor-lak igen 😉

Derudover fik jeg et parabenefrit alternativ til min Tigi Sexed Up Body Building Tonic – som er en teksturspray, der giver mit hår voloumen sammen med et dejlig rodet look.

Denne spray hedder Goldwell Dualsenses Ultra Volume Leave In Boost Spray og er en slags saltvandsspray, som giver mit hår rigtig god fylde – uden at den gør håret klistret eller tungt.
Den er jeg virkelig glad for og bruger den flittigt – så den har nok stort set erstattet min tidligere spray helt permanent.

Sidst men ikke mindst fik jeg en OSiS Dust it (som altså kun koster 59 kr. hos billigvoks.dk) – verdens bedste hårpudder, som simpelthen ikke kan roses nok – den er dog ikke parabenefri, men jeg bruger heldigvis også meget små mængder af det.

 

Alt i alt er jeg virkelig overrasket over og glad for produkterne.
Jeg har nok været lidt fordomsfuld og troede ærlig talt ikke, at det var muligt at finde nogle lækre hårprodukter, som samtidigt også var parabenefri.

 

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *