Barbapapa i Netto i denne uge

barbapapa

I denne uge kan du i Netto få en masse fine ting med Barbapapa.
Jeg opdagede det egentlig kun, fordi Trutten sad og læste i sin bog – aka Nettokataloget, mens han bummlummede den på sin potte.

Pludselig råbte han begejstret BAAARRRRBAAAAA og pegede meget ivrigt i kataloget.

De har både bestik, kopper, service, dækkeservietter, muffinsforme, bamser og nattøj.
Tingene sælges først fra på torsdag, men jeg har nu alligevel planer om at tage i Netto og kigge i morgen – vores lokale butik har nemlig en tendens til at lægge tingene frem i ret god tid.

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Min nettodame stod og lagde noget frem i dag.. Så det blev da lige til 2 x tallerken/skål/bestik til mine krudtugler. Det er rigtig fint og bestemt gode priser synes jeg:o)
  Jeg må have fat i muffins formene til de kommende fødselsdage i marts og april.

  • Vi var i Netto her til eftermiddag, hvor det meste allerede var væk – jeg fandt dog en anden Netto, som først sætter det til salg i morgen – så jeg må står klar, når de åbner 😀

   Jeg fik dog fat i muffinsformene, som er virkelig fine – og så fik Trutten en Barbapjuske bamse, som han ligger og sover med lige nu 🙂

  • Åh vi har heldigvis fået en dvd af en sød bekendt, som sendte den til mig, da hendes søn var ovre perioden med Barbapapa – den er et KÆMPE hit, omend det er en anden version end de afsnit, man kan se på Ramasjang og Youtube.

   Da Trutten var syg med Influenza A var det Barbapapa der kørte nonstop i flere dage 😀

 • Damn you, Lisbeth;-) Så har jeg lige brændt over 300 kr af i min lokale Netto, på Barbapapa sager:-) Har jo to børn nu, så der er blevet købt, to af det hele:-) Og muffinsforme, og to bamser. Så fint, trods økonomisk deroute;-) Tak for tippet, trutten og Lisbeth.

  Knus fra Ann-Sofie, Bertram og Anton

  • Haha – det beklager jeg!
   Men godt du kunne bruge tippet – det var altså virkelig fint, synes jeg!

   Jeg stod også klar kl 9 i morges og fik købt de lysegrønne og lyserøde udgave af det hele – især bestikket har vi virkelig manglet, så det var skønt!

   Og muffinsformene fik jeg også købt, så nu må der gang i bageriet 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *