Vil du gerne kunne købe Libero på tilbud altid?

liberobleer

Truttens meget fine numse har en forkærlighed for bleer fra Libero.

Faktisk har vi ikke rigtig fundet andre, som kan holde ham tør – de har simpelthen bare den perfekte pasform til ham.

Jeg ville ønske, vi kunne benytte os af et billigere alternativ – som fx Aldis bleer, som mange taler godt om – men i stedet må vi nøjes med at udsalgsjagte Libero, så de kommer ned i et prisleje, hvor de faktisk sagtens kan konkurrere selv med discountmærkerne.

Nu har Libero imidlertid gjort det MEGET nemmere for os – de har nemlig lanceret en SMS-service, som man gratis kan tilmelde sig, hvorefter man hver mandag får en sms med information om, hvilke butikker der har Libero på tilbud i løbet af ugen.

Det er jo intet mindre end genialt!

Hvis du vil være med, så sender du bare en SMS med teksten “BLE” til nummer “1272” -og så er det slut med at sidde og bladre reklameaviser igennem uge efter uge.

Du kan læse mere om konceptet lige her.

Billedkilde: Libero

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

 • Vi er også meget glade for Libero, og bruger Nemlig.com – et supermarked på nettet, der leverer til døren for 29 kroner. De har ret tit bleer på tilbud og mange andre ting, hvilket er praktisk, når man som os bor på fjerde. Det kan virkelig anbefales (sagt uden at have en eneste aktie i firmaet 😉 ) og desuden tager de pantflasker med mod et lille gebyr, hvilket igen er ret fjerdesalsvenligt.

  • Ja jeg har godt hørt om nemlig.com – men jeg synes dog, at flere på det seneste har sagt, at de har forringet leveringstiderne, fristerne for bestilling samt ordningen med pantflasker – kender du noget til det?

 • Hej igen,
  det er rigtigt at der er sket ændringer på både leveringstider og pant. Man skal bestille sine varer dagen før, man ønsker dem leveret, hvor man tidligere kunne gøre det ca. 5 timer inden ønsket levering. Med hensyn til pant stod man tidligere i døråbningen og regnede beløbet ud og fik pengene i hånden. Nu skal man betale et gebyr på 20 % og så tager buddet flaskerne med og overfører beløbet til den pågældendes konto. Overall jo der er sket forringelser, men det letter alligevel i hverdagen ikke at skulle forbi Netto, når alle andre også skal 😉
  /Stine

  • Du har helt sikkert ret i, at det er et genialt koncept – jeg tror dog bare ikke, jeg er helt organiseret nok til at sidde og planlægge alle mine indkøb på forhånd.
   Jeg er mere typen, som bestemmer mig for aftenens menu på min tur gennem Netto 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *