Status fra Poppy Rose lagersalget

libertyplanche1

poppyroseplanche2

//

Jeg fik lokket min kæreste og Trutten med til Poppy Rose lagersalget her til eftermiddag.
Vi kom omkring kl 16, hvor der var en del mennesker, men på ingen måder så mange, at det var svært at komme til.
Det blev afholdt i en stor villa, så der var en rigtig hyggelig stemning – og folk var gode til at hjælpe hinanden med at lede efter de ting, man gerne ville have – en helt anden oplevelse end mange andre lagersalg, hvor folk panisk løber rundt med blå IKEA poser og rager til sig fra andres bunker, så snart de vender ryggen til.

Der var et stort udvalg af fine tunikaer, kjoler og tullebukser i Liberty, skønne basisbodyer, bluser og undertøj i afdæmpede farver, lækre strikkede varer, søde buksedragter og luksuriøse køredragter i 100 % merinould.
Priserne var yderst fornuftige – køredragterne kostede kun 200 kr (med en normalpris på 649), striksager, bluser bukser og kjoler i Liberty var der 2 for 300 kr. Basisvarer kunne du for 3 for 100 kr og huer, futter osv. var der 3 for 100 kr. Mit bedste køb var dog nok et quiltet tæppe i Libertystoffer, som jeg købte for 350 med en normalpris på 1000 kr. Det skal Fidusen ligge og gasse sig på i Kongens Have til sommer!

De tager kun kontanter – så husk endelig det – jeg ser mig nødsaget til at vende tilbage i morgen, fordi jeg havde undervurderet mine egne shoppeevner og derfor ikke havde medbragt nok kontanter 😀

Du kan læse mere om adresse og åbningstider lige her.

//

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *