Outfit fra London

londonoutfit

londonoutfit2

Jeg fik taget et enkelt outfitbillede fra London, hvor det praktiske dog mere var i fokus end det fashionable.

Vi gik rundt i gaderne hele dagen, så det skulle både være varmt og komfortabelt – og sidstnævnte er i forvejen ret svært, når jeg efterhånden er blevet pænt stor på maven.

Det var dog dejlig lunt i vejret, så jeg kunne nøjes med at have min parkajakke på i stedet for den tykke uldfrakke, jeg render rundt i herhjemme.

Faktisk havde jeg overraskende meget energi og kunne holde til maratonshopping med et enkelt pitstop på Starbucks i ny og næ.
Jeg har mistanke om, at det må skyldes den overdådige brunchbuffet på hotellet, for jeg havde frygtet, at jeg ville ende med hævede fødder, plukkeveer og en øm lænd – men det var heldigvis ikke tilfældet.

Parkajakke: H&M -.- Strik: Zara -.- Jeans: Topshop Maternity -.- Tørklæde: Rene Gurskov -.- Sko: Converse slim

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Åh, den strik er bare SÅ fin. Den gad jeg virkelig godt hang i mit skab også. Og du er fiiin også 🙂 Dejligt, at I havde en god tur – glæder mig også til de næste fire dage i London.

    • Ja jeg har faktisk haft den et par år, hvor jeg slet ikke fik den brugt – men her under min graviditet er den jo helt perfekt – og så så jeg, at Stella McCartney har lavet en miniudgave i hendes børnetøjskollektion – hvor kunne det være fint, altså 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *