Forårsnyheder fra Katvig

katvig

Nu kommer den spændende periode, hvor alle forårsnyhederne snart begynder at dukke op i butikkerne – og hvor vi endda kan være heldige at få et smugkig på efterårsvarerne, når der snart er modemesse, hvor tendenserne bliver afsløret.

Smaahjerter.dk har netop sendt et link ud til en video, hvor man kan se nogle af Katvigs forårsnyheder.

Umiddelbart er jeg ikke såååå imponeret, jeg mindes fra modemessen, at de havde nogle mere maritime looks, men dem kan jeg i hvert fald ikke se her på videoen – og derudover synes jeg nok i virkeligheden, at Katvig passer bedst til de små børn.

Hvad synes du, om det vi kan se i videoen?

Og er der andre mærker, du godt kunne tænke dig at se forårsnyheder fra?

Og så beklager jeg mit meget mangelfulde blogging, som skyldes en kombination af eftervirkningerne af sygdom, fødselsdagsfejring af Trutten samt en meget uregelmæssig internetforbindelse. Jeg satser dog på, at alle dele er overstået for denne gang 😉

del artiklen på FacebookDel på Facebook

Kommentarer

  • Jeg er heller ikke så stor fan af Katvig… Jeg glæder mig til der kommer noget fra Norlie, Wheat, Mini A Ture og Pomp de Lux ( som plejer at lave pæne og enkelte bukse/shorts styles til drenge i deres sommerkolkektion til overkomlige priser.

    • Jeg må vist hellere lige få kigget nærmere på Pomp de Lux’s bukser og shorts så – for det lyder til, vi har meget samme smag 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *